USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Наші танкісти дадуть раду і «Леопардам», і «Абрамсам», – командир волинської бригади

28 Січня 2023 07:19
Танкісти Волинської окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого вже знайомі із німецькими танками «Leopard».

Про це повідомив командир окремої бригади полковник Олександр Охріменко медіацентру Міноборони України.

За словами полковника, «знайомство» відбулося в Німеччині під час танкових змагань «Сильна Європа» («Strong Europe Tank Challenge»), де танкісти нашої бригади представляли Збройні Сили України. Адже саме танкісти Князівської ОМБр тричі, в різні роки, ставали переможцями конкурсу на кращий танковий взвод ЗСУ.

Командир також наголошує, що танкісти Князівської бригади були основною ударною силою під час боїв за Київщину на початку повномасштабної війни, в лютому-березні 2022, і основою оборони столиці України, Києва, впевнено зупинивши ворога і змусивши його відступити.

Він переконаний, що танкісти волинської бригади дадуть раду і «Леопардам», і «Абрамсам».

Читати ще: Західні танки допоможуть Україні вести механізовану війну, – ISW

Озброєння від наших західних партнерів, зокрема танки «Leopard», дозволять Україні суттєво посилити перевагу Сил оборони на полі бою, повернути тимчасово окуповані ворогом території, у тому числі Крим, наблизять в часі нашу перемогу.

«Танки «Leopard» на озброєнні ЗСУ, нашої окремої механізованої бригади, стануть однією із запорук нашої Перемоги», – підсумував Охріменко.

Нагадаємо, уряд Німеччини в середу ухвалив рішення про надання українським збройним силам основних бойових танків Leopard-2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Манергейм Показати IP 28 Січня 2023 07:46
Дайте спокій ви бмп та бтр по сьогоднішній день не можете дати ради

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus