USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Наслідки блокування рахунків «Луцьктепла» проявилися в опалювальний сезон

5 Грудня 2017 09:19
Через блокування рахунків ДКП «Луцьктепло» підприємству не вдалося у повному обсязі виконати ремонтні роботи на тепломережах до початку опалювального сезону.

Про це йшлося під час оперативної наради в виконувача повноважень Луцького міського голови 5 грудня.

Секретар міськради Григорій Пустовіт зауважив, що велика кількість звернень у групу оперативного реагування «15-80» стосувалася роботи ДКП «Луцьктепло». Він запитав, чим викликана така значна кількість звернень (149), і чому не зменшується кількість звернень щодо відсутності забезпечення теплом будинків. Григорій Пустовіт поцікавився, що керівництво підприємства організовує для усунення проблем.

Як стало відомо, вчора в районі обласної клінічної лікарні для сімох житлових будинків та двох ДНЗ зупиняли подачу тепла через аварію на трубі. Втім, аварійну ситуацію вдалося ліквідувати протягом 12 годин. Тепер вказані будинки забезпечені теплом. Загалом 80% тепломереж у місті амортизовані, до того ж, відсутність тепло забезпечення призводить до заповітрення труб. Аварії намагаються ліквідовувати, перекриваючи подачу тепла не більше, ніж на 12 годин, як це передбачено нормами. Через блокування рахунків підприємства, зі слів керівництва ДКП «Луцьктепло», у між опалювальний період не вдалося завершити всі заплановані ремонтні роботи тепломереж. Також бракувало паливно-мастильних матеріалів.

Виконувач повноважень міського голови визнав, що блокування рахунків підприємства відображується на його роботі зараз та повідомив, що за два тижні порівняють динаміку звернень у групу «15-80» щодо роботи ДКП «Луцьктепло».

Нагадаємо, ДКП «Луцьктепло» заарештували рахунки через сумнівний борг у розмірі 28 мільйонів гривень 7 років тому перед фірмою «Тепелен».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто Показати IP 5 Грудня 2017 09:35
Кожного року одне й те ж саме. Не встигли виконати роботи? - Виговор керівнику за неефективність праці.
Лучанин Показати IP 5 Грудня 2017 10:09
Якщо міська рада не зініціює судовий позов з метою повернення котельні на Карбишева у комунальну власність, притягнення до кримінальної відповідальності усіх причетних до найбільшої афери Луцька, не доможеться від держави виплат компенсацій з бюджету - то на вибори, це в для неї в найбезболіснішому варіанті, може навіть і не потикатися. Бо громада, якій холодно, зробить міській владі гаряче !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus