USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Насправді українською мовою є російська, - російський політолог

15 Квітня 2013 08:44
Російська мова історично прийшла до Росії з України, вважає відомий російський політолог Володимир Жарихін.

Таку думку політолог, який курує український напрямок в Інституті країн СНД, висловив в інтерв'ю «Главкому».

«Назвіть російську мову українською, а українську — западенською — так буде справедливіше. І ми в Росії погодимося, що розмовляємо справжньою українською мовою, тому що історично це дійсно так», — запевняє Жарихін.

За його словами, політики, які виступають за розширення сфери використання російської мови — Вадим Колесніченко і Дмитро Табачник, — діють на користь Україні.

«Говорити ж, що Колесніченко або Табачник так вже відстоюють російські інтереси, я б не став — щось не пам'ятаю, щоб вони вимагали підвищити для України ціни на газ. Вони — українські громадяни, які відстоюють українські інтереси. Вони представляють інтереси значної частини населення України, яка, так вже вийшло, говорить і думає російською мовою. Яка, між іншим, прийшла у наші російські палестини якраз з Києва — тобто з України до Росії», — зазначив політолог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
зaгрeб Показати IP 15 Квітня 2013 09:00
Простая русская душа, тупая рожа алкаша. Портянки Путин и ЕдРо, в сенях помойное ведро. Гуляка в будни до утра и кабачковая икра. На полке Ленина портрет, по пьянке дворнику ми нет. Видон на свалку из окна и вечно битая жена. Дочь ***, сыночек наркоман, муж лег на зассаный диван. Подъезды с запахом, мочи без штукатурки кирпичи. На свадьбах драки мордобой, секс с друга пьяного женой Паленка гречка маргарин, закуска русских образин. Бухнул - под задницу пинка, О ДАААА!! РОССИЯ вЯлика!!
андрiй76 Показати IP 15 Квітня 2013 09:44
Це з якого"будуна"той Жарихін таке придумав?..Якщо виходити з таких"міркувань",то Росія має називатися Україною зі столицею у Києві,тому що спочатку була Київська Русь,а потім вже все інше...
Макар Показати IP 15 Квітня 2013 10:19
Так.Це ж саме за відстоювання інтересів України Каліснісєнкі отримують державні відзнаки Росії з рук Путлера.Чого тіль не напплетуть з бодуна еті русскіє палітологі.
фрай Показати IP 15 Квітня 2013 11:24
маразм крепчал
толерантний Показати IP 15 Квітня 2013 14:12
Су**ри! Ви наші нащадки.Поважайте предків.Росія штучна держава,яка не має майбутнього.Тримається в купі насильно.Дайте волю народам і границя Росії обмежиться Садовим кольцом. Давайте рівноправно дружити!
Знаюча Показати IP 15 Квітня 2013 15:43
Чомусь посилання не працює. Хотілось би ще поржать, мало інтерв"ю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus