USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Наступ Росії на Донбасі відстає від графіка Путіна на два тижні, – Пентагон

11 Травня 2022 13:43
За даними Пентагону, російський наступ на Донбасі відстає від того, на що розраховував кремлівський диктатор Володимир Путін щонайменше на два тижні.

Під час брифінгу офіційний представник американського оборонного відомства заявив, що Путін не досягнув основних цілей після того, як фокус бойових дій змістився на Донбас, пише НВ.

За його словами, в Україні задіяно 99 російських батальйонно-тактичних груп і Путін продовжує нарощувати сили на Донбасі, але водночас зазнає втрат.

Чиновник зазначив, що поки що не взятий навіть Маріуполь і в місті продовжуються бої.

«Таким чином, він не досяг успіху, якого, як ми вважаємо, він хотів досягти, і вже точно не в термін. Я маю на увазі, тепер ми можемо оцінити, що він на два тижні або, можливо, навіть більше відстав від того, що ми думали або де, на його думку, він хотів бути на Донбасі та на півдні», – наголосив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus