USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Наступна у черзі на денацифікацію: у Росії погрожують війною Польщі

13 Травня 2022 21:32
Заяви влади Польщі «штовхають» росію до того, щоб «поставити її в чергу на денацифікацію». Про це заявив депутат держдуми росії Олег Морозов у своєму Telegram-каналі.

«Своїми заявами про росію, як «ракову пухлину», і про «контрибуцію», яку ми повинні виплатити Україні, Польща спонукає нас поставити її на перше місце в чергу на денацифікацію після України», – заявив Морозов.

Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький сьогодні заявив, що російський диктатор владимир путін небезпечніший за Гітлера і Сталіна, і закликав викорінити його ідеологію шляхом «депутинізації».

Раніше в Росії погрожували Швеції та Фінляндії військовим вторгненням, якщо уряди цих країн зважаться на вступ до НАТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 14 Травня 2022 09:03
Відсутність реальної інформації навіть у депутатів такого рівня, це бич росії. Коли вони дізнаються дійсні втрати в Україні (людей, техніки, грошей),можливо, зрозуміють, що путін не Бог, а вилупок пекла. А денацифікувати потрібно - росію, вони проголошують расистські лозунги і самі не чують що кажуть. Іноді здається, що там - зомбоящик в кожній голові, а можливо так воно і є.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus