USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 42.70 43.00
  • PLN 9.76 9.92

«Наступні ваші кроки будуть у вільній країні»: у центрі Луцька випускникам шкіл вручили медалі. Фоторепортаж

24 Червня 2022 12:21
Цього року навчання для одинадцятикласників завершилося раніше: у них не було святкових лінійок, останнього дзвоника та випускного балу. Причина – війна. Проте для найкращих учнів Луцької громади влаштували урочисте вручення медалей на Театральному майдані міста.

Привітати випускників у непростий час для країни прийшли батьки, рідні та друзі. Під час свята не забули про війну, вшанувавши хвилиною мовчання загиблих Героїв, які віддали життя за незалежність України.
Луцький міський голова Ігор Поліщук також привітав випускників з успішним завершення навчання:«Навчання у школі – дуже важливий етап у житті людини. Я хочу вас по-особливому привітати, адже цей етап у вашому житті пройшов і завершився на відмінно. Сьогодні на цій площі стоять ті випускники, які були найбільш старанними, активними та працьовитими. Тому вони є у числі найбільш успішних. Якщо ви у майбутньому також будете викладатися на всі сто, то і в подальшому будете успішними».
Окрім того, міський голова подякував вчителям, які ділилися з учнями знаннями, життєвою мудрістю, які вкладали у школярів частинку своєї душі, витрачали час, розкривали таланти учнів. Натомість батькам Ігор Поліщук подякував за виховання, мотивацію та настанови дітям.

«На превеликий жаль, сьогодні наша подія і ваш важливий крок у житті відбувають в умовах війни. Але я переконаний, що Україна обов’язково вистоїть та переможе. Ваші наступні важливі кроки у житті будуть у процвітаючій, вільній та щасливій країні», – побажав Ігор Поліщук.
Потому міський голова вручив заслужені медалі найкращим випускникам луцьких шкіл.

Яким було вітання випускників-медалістів – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
українка Показати IP 24 Червня 2022 13:33
Які у нас гарні діти!!! Які натхненні та світлі обличчя! Все буде УКРАЇНА!
ОДІН. Показати IP 24 Червня 2022 13:51
А в якій країні вони жили попередні РОКИ?
Микола Показати IP 24 Червня 2022 15:44
Цвіт нації

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus