USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Воєнний вальс та вітання від батьків: яким був випускний у луцькій гімназії №4. Фоторепортаж

25 Червня 2022 11:21
Вітання від батьків та вчителів, подяка навчальному закладу за виховання та знання, а також воєнний вальс – таким був випускний бал у луцькій гімназії №4 імені Модеста Левицького.

Вітати випускників з черговим важливим кроком у їхньому житті прийшли батьки, рідні та друзі. Впродовж свята вже колишні одинадцятикласники дякували вчителям та керівництву закладу за знання, які вони отримували. Своєю чергою, вчителі та дирекція гімназії дякували батькам за виховання та випускникам – за терпіння та працю.

Читати ще: «Наступні ваші кроки будуть у вільній країні»: у центрі Луцька випускникам шкіл вручили медалі. Фоторепортаж

Під час привітань кожен наголошував на тому, що в країні війна, і ніхто не сподівався, що випускники отримуватимуть атестати саме у такий час. Водночас ніхто не сумнівався у майбутній перемозі України над російськими загарбниками, висловлюючи сподівання, що випускники житимуть у вільній, щасливій країні, яку відбудують та зроблять найкращою у світі.
Відкрив урочисті збори присвячені врученню атестатів про здобуття повної загальної середньої освіти керівник навчального закладу Олександр Мишковець.

«Сьогоднішній випуск не такий, як усі інші, але я переконаний у тому, що він останній не такий, більше таких не буде. Він не такий урочистий, як минулого року. Він затишний, домашній. Тут пройшло все ваше свідоме життя, у цій школі, цій залі. В 2011 році на лінійку у першому класі вийшло 76 маленьких хлопчиків та дівчаток та перша вчителька. Потім ви вірили їм більше, ніж мамі і татові. Сьогодні за вас переживають ті, хто йшов поруч одинадцять років, тішився вашими посмішками на коридорах», – сказав керівник гімназії, побажавши випускникам вірити у себе в майбутньому та висловивши сподівання, що Україна точно переможе у цій кривавій війні.
Потому відбулося вручення атестатів для вже колишніх учнів. Кожного випускника Олександр Мишковець вітав особисто, даючи настанови на майбутнє доросле життя.
А на завершення випускники станцювали вальс, обравши для супроводу пісню Jerry Heil - #МРІЯ. Цей танець директор гімназії назвав воєнним, висловивши сподівання, що такий танець буде востаннє для випускників.
Випускний у гімназії №4 – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Олександр ЗЕЛІНСЬИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Селянин Показати IP 26 Червня 2022 08:03
Ага як в селі випускний то обхаяли
Аплодую Показати IP 27 Червня 2022 07:33
Все " по богатому"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus