USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нацгвардієць з Луцька здобув «золото» на змаганнях з пауерліфтингу

1 Жовтня 2019 18:19
Інструктор з фізичної підготовки та спорту військової частини 1141 сержант Валерій Попович здобув 4 медалі на Відкритому Кубку ВПА України з пауерліфтингу.

Про це інформує пресслужба військової частини Нацгвардії А1141.

Гвардієць здобув одразу чотири медалі на 9-ому Відкритому Кубку ВПА України з пауерліфтингу, який завершився у Дніпрі. Участь у ньому взяли до чотирьох сотень спортсменів зі всієї України.

Валерій Попович завоював І місце одразу у двох групах - OPEN і MPF у ваговій категорії 60 кг. У становій тязі він підкорив штангу вагою 172,5 кг, виконавши класифікацію майстра спорту ВПА України. Ще одне «золото» гвардієць здобув у жимі штанги лежачи з результатом 85 кг.

«Перемога на цих змаганнях – це ще одна сходинка на шляху власних досягнень. В подальшому я планую продовжувати кар’єрний ріст а міжнародному рівні. Вже почав готуватися до Чемпіонату світу, де налаштований здобути «золото»», - розповів гвардієць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 1 Жовтня 2019 21:59
Його хтось на службі хоч бачив ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus