USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Навчальний корпус луцького вишу реконструюють під DISpace за 68 млн

6 Травня 2023 07:15
Луцький національний технічний університет оголосив тендер на реконструкцію навчально-лабораторного корпусу № 2 з пристосуванням у платформу цифрового розвитку DIGITAL INNOVATION SPACE (DISpace). Ідеться про корпус, що на вулиці Потебні, 56 у Луцьку.

Торги тривають на сайті державних закупівель. Тендерні пропозиції від учасників приймають до 10 травня.

Очікувана вартість реконструкції становить 67,847 мільйона гривень.

Загальна площа об’єкта реконструкції складає 5017,8 квадратних метра, із яких площа забудови – 2898,3 квадратних метра. Реконструкція має передбачати надбудову над частиною будівлі.

Відповідно до технічної специфікації, реконструкція навчально-лабораторного корпусу № 2 включатиме, зокрема, наступні роботи: демонтаж, влаштування підсилення металевих конструкцій, зовнішнє опорядження (утеплення фасадів, заміна покрівлі), опоряджувальні роботи (мурування перегородок, улаштування підлоги, стель, заміна вікон і дверей та інше), реконструкцію системи водопостачання та каналізації, системи опалення, системи вентиляції, мережі електроосвітлення та мережі інтернету, в тому числі облаштування протипожежного водопроводу та монтаж індивідуального теплового пункту, блискавкозахист, монтаж ліфта, благоустрій території.

Термін виконання робіт – до 15 травня 2026 року. Гарантійний строк експлуатації становитиме 10 років.

Нагадаємо, колишній навчально-лабораторний корпус Луцького національного технічного університету переобладнують під житло для переселенців, насамперед для тих, які навчаються або працюють в цьому виші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 6 Травня 2023 15:18
Круто ! Великий набір студентів дає результат !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus