USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Найбільш негативно ставляться у Польщі: світовий рейтинг РФ та Путіна впав до рекордно низьких показників

24 Червня 2022 06:30
Відповідно до останнього міжнародного опитування Pew Research Center, проведеного у 18 країнах світу, показник негативного ставлення до Кремля становить 85%. Тим часом 90% опитаних не вірять Путіну, а 78% взагалі не висловлюють довіри російському диктатору.

Про це свідчать останні соцопитування Pew Research Center, передає ТСН.

Зазначається, показник негативного ставлення до Росії проти опитування 2020 року погіршився в усіх без винятку країнах – передусім Італії (раніше позитивно ставились 48%, тепер 14%).

У майже кожній країні, за винятком Малайзії, принаймні сім з десяти опитаних погано ставляться до Росії. Найбільш негативно до РФ ставляться у Польщі, де цю думку підтримали 97% респондентів, зокрема 91% ставиться «дуже негативно».

Цікаво, що у Малайзії більшість респондентів довіряють очільнику Кремля, як і позитивно ставляться до Російської Федерації.

«Протягом останніх двох десятиліть рейтинги Путіна мали тенденцію до зниження в багатьох країнах, але в 2022 році ці цифри досягли рекордно низьких показників у кожній країні, де є тенденції, причому в більшості випадків з останнього року опитування знизилися цифри вдвічі», – йдеться у повідомленні.

Щодо того, які політсили підтримують політику диктатури Путіна – крайні праві партії. У Греції ті, хто голосує за праву партію «Грецьке рішення», 55% довіряють президенту РФ, тоді як у протилежному таборі таких 18%.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що на саміті НАТО лідери Альянсу планують Росію визнати найзначнішою загрозою безпеці. Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг наголосив, що на саміті збільшить підтримку України та інших партнерів, яким загрожує Росія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus