USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Найкращі напрямки омолодження для дивовижних результатів*

8 Грудня 2022 15:57
Бути гарною та відчувати молодість – заповітна мрія мало не кожної жінки. Для її досягнення використовують найрізноманітніші засоби й методики. Частіше за все вдаються до професійних косметологічних процедур, які підбирає лікар-дерматолог або косметолог згідно з показаннями.

Базуючись на сучасних досягненнях медицини найбільш активно розвиваються такі напрямки омолодження:

- біоомолодження;

- медико-косметологічні процедури;

- пластична хірургія.

Кожен напрямок містить різні техніки впливу, які використовуються за участі сучасних досягнень та інноваційних розробок.

Біоомолодження – нові технології в дії

Завдяки досягненням в медицині стали доступні високоефективні методи омолодження: наноліпофілінг, плазмотерапія, плазмоліфтинг, омолодження фібробластами. Здебільшого використовуються для швидкого та ефективного омолодження шкіри, її підтяжки та підвищення пружності.

Біоомолодження підійде всім, хто хоче:

- скористатись найбільш природною процедурою омолодження;

- здійснити лікування чи профілактику деструктивних змін шкіри;

- відновити молодий вигляд у зрілому віці.

Медико-косметологічні процедури

В цьому напрямку поширеними стали ін’єкції краси, ботоксу та екзосом. Широко застосовуються лазерні технології, які ідеально підходять для тих, у кого лише починають проявлятись вікові зміни. Особливо разючі результати показує СМАС ліфтинг в клініці ANACOSMA, завдяки якому велика кількість жінок і чоловіків змогли покращити пружність шкіри, контури обличчя, позбутись дряблості в ділянці рук, колін та живота.

Медична косметологія включає:

- апаратні процедури у вигляді блефаропластики, гідропілінга, кріоліполіза, лазерного та фотоомолодження, комплексної чистки обличчя тощо;

- ін’єкційне омолодження, куди входить контурна пластика, волюмізація, біорепарація, збільшення губ та використання ін’єкційних препаратів;

- схуднення, для чого використовуються ліполітики, біоконтурінг, скульптурування тіла тощо.

Пластична хірургія

Дуже об’ємний напрям, який дозволяє поліпшити зовнішній вигляд практично всіх частин тіла. Найчастіше пацієнти звертаються в косметологічні клініки з бажанням відкоригувати ніс, груди, окремі зони обличчя.

Звісно, не кожен наважиться на оперативне втручання, тож апаратна косметологія, як альтернатива пластичній хірургії, все більш активно поширюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВІРУС Показати IP 8 Грудня 2022 19:45
ПІСЛЯ СОРОКА ВАС УСІХ ЧЕКАЄ КЛІМАКС.ЦЕ ПРИРОДНИЙ ПРОЦЕС.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus