USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найкращі золоті печатки. Як правильно вибрати*

29 Травня 2023 13:02
Існують персні з дорогоцінного металу, що відрізняються масивною передньою частиною, прикрашеною унікальними гравіюваннями або візерунками на поверхні. Такі каблучки можуть мати різні символічні або декоративні значення. Золоту печатку у давнину могли використовувати для особистої ідентифікації чи запечатування документів. Згодом вони втратили своє початкове призначення, але їхня популярність тільки зросла.

Різновиди золотих печаток

Вони можуть мати різні форми та стилі. Ось деякі з найпоширеніших видів золотих печаток:

Класичний. Це традиційний стиль із плоскою або злегка опуклою поверхнею, на якій може бути вигравіюваний герб, монограма або інший символ.

З камінням. У цих виробах використовується золото в поєднанні з дорогоцінним камінням, таким як агат, онікс або карнеол. Рамка з дорогоцінного металу обрамляє камінь. Така прикраса може мати гравіювання або спеціальний візерунок.

Престижний. Це розкішний золотий друк з більш складним дизайном, що включає інкрустацію дорогоцінним камінням, емаллю або іншими ювелірними матеріалами.

Сімейний. Це прикраса, на якій вигравірувано символи або герб, що вказує на приналежність до почесного роду з великою історією.

Як правильно вибирати золоті печатки?

Вибираючи такі прикраси, слід враховувати кілька важливих факторів. Ось деякі рекомендації, які допоможуть вам правильно вибрати золоту печатку:

– переконайтеся, що вона підходить за розміром і зручна для носіння;

– розмір повинен бути достатньо точним, щоб аксесуар не надто стискав і не зісковзував з пальця;

– купуйте золоті печатки з високоякісного дорогоцінного металу, адже це забезпечує довговічність та збереження цілісності;

– виберіть дизайн, який відповідає вашим уподобанням та стилю;

– розгляньте різні варіанти гравіювання, візерунків або символів, щоб вибрати відповідний варіант;

– якщо ви віддаєте перевагу прикрасі з камінням, зверніть увагу на їх якість та колір.

Встановіть свій бюджет та знайдіть варіант, який відповідає вашим фінансовим можливостям. Ціна залежить від багатьох факторів, включаючи вагу, дизайн та наявність дорогоцінного каміння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus