USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Параметри вибору золотих каблучок для коханих*

22 Вересня 2022 12:47
Каблучка – це чудовий подарунок та спосіб висловити своє кохання, симпатію, якщо пара недовго у стосунках. Щоб дівчина залишилася задоволеною, потрібно правильно обрати каблучку, з урахуванням віку, а також особливостей характеру представниці прекрасної статі.

Як обрати каблучку для коханої дівчини?

Якщо це молода особа з досить тендітними пальчиками, то ідеальним варіантом стане тоненька прикраса з розсипом маленьких камінців. Це можуть бути діаманти, які чудово відбивають світло та неймовірно сяють на сонці. Також можна обрати цікаві варіанти у стилі модерн. Наразі у продажу можна знайти незвичайні золоті каблучки з чіткими геометричними формами. Це може бути квадрат, трикутник. Такі прикраси досить стильні, незвичайні та чудово доповнять образ дівчини, яка полюбляє стиль кежуал.

Обрати каблучку варто придивившись до поведінки та стилю дівчини. Якщо це романтична та витончена особа, можна віддавати перевагу каблучкам, які прикрашені квітами з золота та дорогоцінним камінням. Можуть бути яскраві доповнення у вигляді бурштину та інших яскравих каменів, які сяють при потраплянні на них світла.
На що звернути увагу, обираючи каблучку для коханої?

Варто визначити варіант кріплення каменю. Найбільш надійним вважається глухий варіант, коли бічні стінки каменю повністю закриті дорогоцінним металом. Проте зазвичай такий вид кріплення каменів не використовується для діамантів, через те, що втрачається вся краса та віддзеркалення граней.

Різновиди кріплення дорогоцінного каміння у каблучках:

Крапанове кріплення полягає в тому, що каміння затискається у лапках з чотирьох сторін. Таким чином, неможливо спостерігати за красою каменю та насолоджуватися віддзеркаленням сонячних променів від поверхні дорогоцінного каміння. Таке кріплення використовують для досить каменів великого розміру.

Якщо це каблучка з декількома камінцями, можуть використовувати закріплення паве - декор кріпиться у спеціальних каналах. Проте каміння повинно бути однакового розміру.

Якщо дівчина досить активна та веде здоровий спосіб життя, займається спортом, варто звернути увагу на гладенькі варіанти з розсипом камінців, що знаходяться всередині золота або платини. Таким чином, декор не буде чіплятися за волосся, одяг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus