USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Найпочеснішого із лучан обирали криком

31 Липня 2013 15:49
У Луцькій - міськраді скандал! Депутати не можуть визначитися, яку кандидатуру обрати на звання «Почесний громадянин Луцька», - про це йшлося на сесії міськради.

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт сказав, що вчора, через погодні умови, депутати не зібралися на спільне засідання комісій, щоб обрати єдиного кандидата на присвоєння звання «Почесного громадянина Луцька».

Очільник міста Микола Романюк запропонував вислухати тих, хто вносив пропозиції кандидатур на присвоєння звання, а потім обговорити їх, щоб остаточно вирішити.

Депутати на підвищених тонах сперечалися: хтось заявляв, мовляв, якщо не можемо вибрати одного, то не варто взагалі голосувати і присвоювати комусь звання. Інші переконували, що не можна перетворювати таку святкову процедуру у скандал.

Врешті-решт вирішили вислухати біографії кандидатів і проголосували за кожну з них.

Нагадаємо, на звання «Почесний громадянин Луцька» претендують письменник, політичний та громадський діяч Андрій Бондарчук, скульптор Микола Головань та колишній керівник Луцького підприємства електротранспорту Володимир Марушкін.

У рейтинговому голосуванні переміг Андрій Бондарчук. За його кандидатуру віддали голоси 32 депутати, 12 - за Миколу Голованя, та 5 – Володимира Марушкіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ViNaPa Показати IP 31 Липня 2013 17:27
позорище якесь.
2 Показати IP 31 Липня 2013 18:03
не те слово, позор!! краще б місто до пуття доволили після дощу - чистили стоки!!
ЛУЧАНКА Показати IP 31 Липня 2013 20:53
РАДА ЗА АНДРІЯ ІВАНОВИЧА. ВІН СПРАВДІ ДОСТОЙНА ЛЮДИНА. ДАЙ БОГ ЙОМУ ЗДОРОВЯ ТА ДОВГИХ РОКІВ ЖИТТЯ.
Ваня Показати IP 31 Липня 2013 22:09
Дійсно позорище. Що він зробив такого, щоб бути почесним.А нічого.Лазить по Луцьку ,як примара, політичний діяч. Позорище. Обирають один одного.У нас нема нічого справедливого, все купуєтья і продається, ні справедливості, ні закону. Повне безправя
Я Показати IP 31 Липня 2013 23:46
Головань 50 лет для города работает , его вся Украина знает он прославляет наш город , а про остальных однозначного мнения не существует.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus