USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Найпопулярніші німецькі онлайн-магазини для українських покупців*

27 Травня 2021 18:46
Покупки в закордонних інтернет-магазинах вже давно перестали дивувати. Там можна знайти набагато більше цікавих варіантів, ніж в українських продавців. Широкий асортимент, приємні ціни та хороша якість – ось що приваблює вітчизняного покупця. Якщо ви давно шукали нові платформи для шопінгу, варто звернути увагу на німецькі інтернет-магазини. Вони не є такими ж популярними як Ebay, Amazon чи Aliexpress, проте можуть запропонувати доволі хороший вибір товарів високої якості.

Otto

Німецький магазин, який пропонує клієнтам майже усі групи товарів: одяг, побутову техніку, декор для будинку, меблі, іграшки, білизну, кухонні девайси та багато іншого. Є чудовою альтернативою китайському Aliexpress. Його історія почалася ще в 1950, адже саме тоді світ побачив перший каталог торгової марки Otto.

Сайт доволі простий у використанні, адже всі товари розділені на категорії й знайти потрібні речі надзвичайно легко. Окрім цього, на сайті Otto можна знайти речі відомих брендів: від Apple до Nike.

Mediamarkt

Якщо ви шукаєте електроніку, гаджети та інші подібні товари, то Mediamarkt може стати одним з ваших улюблених інтернет-магазинів. Їх сайт представлений лише німецькою мовою, оскільки магазин орієнтований саме на німецького покупця. Проте ви можете з легкістю перекласти сторінку на українську прямо в браузері.

Онлайн-магазин пропонує широкий вибір ноутбуків, смартфонів, телевізорів та аксесуарів для ґаджетів. Mediamarkt часто тішить своїх клієнтів різноманітними акціями та знижками.

Notebooksbilliger

Даний німецький інтернет-магазин вважається одним з найкращих та найпопулярніших місць для вибору ноутбуків, персональних комп’ютерів та програмного забезпечення. Проте це не єдине, що є в асортименті. Також, покупці мають можливість придбати різноманітні товари для саду, побутову техніку та інші цікаві гаджети для розваг та роботи.

Як замовити товари з Німеччини в Україну?

Якщо ви вирішили замовити товари з Німеччини, то краще скористатися послугами форвардингового сервісу NP Shopping. Для початку, на сайті https://npshopping.com/ru/landings/de потрібно зареєструватися, щоб отримати адресу складу партнерів Нової пошти Глобал у Німеччині. Далі, під час оформлення замовлення в інтернет-магазині, її потрібно вказати як адресу доставки. Коли магазин відправить ваше відправлення, ви отримаєте трек-номер замовлення, який потрібно додати в особистому кабінеті на сайті NP Shopping для можливості її відстеження.

Терміни міжнародної доставки – від 8 робочих днів. Розрахувати вартість можна за допомогою спеціального калькулятора на сайті NP Shopping. Не забувайте, що за товари, ціна яких перевищує 100 євро доведеться платити митні платежі.

За бажанням, ви можете оформити кур’єрську доставку, або ж забрати відправлення у відділенні чи поштоматі «Нової пошти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus