USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

На Волині рокери-«асенізатори попси» закидали фанів туалетним папером

15 Липня 2019 13:46
Музиканти із відомого український рокабілі-гурту Ot Vinta жартома кидали в напрямку публіки «серпантин» із туалетного паперу, вигукуючи: «Ми – асенізатори української попси!»

Так рокери вирішили пожартувати з гостями фестивалю «Княжий-2019» учора, 14 липня, під час виконання свого запального хіта «Асенізатор».

«Оце то я здивую тата матера, Як стану я асенізатором!» - співав зі сцени фронтмен музичної формації Юрко Журавель.
.
Вокаліст гурту постійно загравав з публікою зі сцени, однак, окрім невпинних жартів, музиканти піднімали й серйозні, щемливі для кожного українця теми.

Зокрема, рівненські рок-н-рольщики присвятили одну із своїх композицій «Попереду жахи-шляхи» українським воїнам-захисникам.

«А ще під час коцертів OtVinta ніколи не буває дощів, бо ми вміємо закликати сонце. Але це секрет», - звернувся до гостей фестивалю Юрко Журавель і запропонував разом затанцювати простенький танець-руханку.

Окрім цього у своїх піснях рокери використали твори Кобзаря, зокрема, досить бадьоро переспівали тужливу шевченківську «Катерину».
Не обійшлося без традиційної української «ламбади» під композицію «Рок-н-рол для черепах»: «Беріть один одного за панцирі, бажано за схемою «хлопчик-дівчинка-хлопчик-дівчинка» і давайте танцювати «ламбаду», тільки нашу, українську».

Окрім запального виступу, вокаліст Ot Vinta Юрко Журавель взяв участь у фестивальних гутірках, під час яких ділився мистецькими одкровеннями.

«Я такий же волиняка, як і ви, бо народився в Камені-Каширському», - дружньо братався із волинянами музикант, який, хоч і виріс у російськомовній сім'ї віськового, однак щиро любить Україну і є її відданим патріотом.

Нагадаємо, у суботу, 13 липня у селі Заріччя Володимир-Волинського району стартував колоритний фестиваль «Княжий». Фестиваль сімейний, вільний від алкоголю, із історичними реконструкція, фешн-програмою, дитячим містечком, ярмарками їжі та майстрів народної творчості. Це - фестиваль, гості якого мали змогу розвиватися інтелектуально на гутірках, та відпочивати душею під музику головної сцени, або ж поринути у містичні дійства, які відбуваються лише вночі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ай я яй Показати IP 15 Липня 2019 14:02
скільки паперу перевели...
Лев до Ай я яй Показати IP 15 Липня 2019 14:18
Не перевели! Ним ватру розпалили)
Ой йо йой до Ай я яй Показати IP 15 Липня 2019 14:48
і це в той час коли бідні пенсіонери економлять і користуються лопухами...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus