USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Найпотужніший за всю війну: повідомили подробиці масованого обстрілу Миколаєва

31 Липня 2022 10:21
Унаслідок масованого обстрілу Миколаєва двоє людей дістали поранення, є інформація про загиблих.

Як передає УНІАН, про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

«Уночі 31 липня після 01:00 та вранці близько 05:00 Миколаїв зазнав масованих обстрілів. Попередньо, одна людина загинула, дві отримали поранення. Внаслідок обстрілів пошкоджено низку об’єктів інфраструктури. Зокрема готель, спортивний комплекс, два заклади освіти та СТО. Також пошкоджено житлові будинки. На місцях прильотів виникло кілька пожеж – зайнялася двоповерхова будівля, прибудова до житлового будинку, два гаражі та дві господарчі споруди. Детальну інформацію уточнюють», – зазначив він.

Раніше мер Миколаєва Олександр Сєнкевич назвав сьогоднішній обстріл найпотужнішим за весь час війни. За його словами, вибухи в місті, у тому числі від касетних снарядів, почали лунати з початку тривоги, а в місцях влучань почалися пожежі.

«Зруйновано низку об'єктів, пошкоджено житлові будинки. На місцях прильотів виникли пожежі. Працюють рятувальники. Збираємо детальну інформацію», – додав він.

За інформацією нардепа Олексія Гончаренка, внаслідок обстрілу загинули Герой України, власник однієї з найбільших компаній України «Нібулон» Олексій Вадатурський та його дружина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
волинянка Показати IP 31 Липня 2022 10:34
це агонія рашистів людоїдів, не має гіршого створіння на планеті як кацап
Анонім до волинянка Показати IP 31 Липня 2022 11:49
помиляєтеся. кураж безкарності. попереду кривавий шлях до свободи
Анонім Показати IP 31 Липня 2022 12:42
Так. І наші гниди, які приносять не менше шкоди..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus