USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Назвали попередню причину вибуху на хімічному підприємстві у Клевані

18 Жовтня 2019 10:46
Поліцейські встановлюють обставини вибуху на підприємстві у Клевані Рівненської області. Попередньо встановлено, що вибух стався через скупчення газоповітряної суміші.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Повідомлення про пожежу внаслідок вибуху на підприємстві у селищі Клевань Рівненського району до поліції надійшло 17 жовтня близько 20 години.

«Попередньо встановлено, що вибух стався через скупчення газоповітряної суміші в одному із приміщень товариства з обмеженою відповідальністю, в результаті чого в будівлі спрацювала автоматична система пожежогасіння», – вказали у поліції.

Рятувальники близько 20:30 загасили пожежу. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав.
За результатами акту працівників ДСНС вирішуватиметься питання про кваліфікацію вказаної події. Крім того, поліцейські залучатимуть фахівців відповідних служб, аби здійснити заміри щодо встановлення рівня забруднення атмосферного повітря в житловій зоні.

Нагадаємо, ввечері 17 жовтня на території хімічного підприємства стався вибух резервуару.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тор Показати IP 18 Жовтня 2019 11:43
А нафтобазу яка знаходиться майже на залізничній колії, і в межах населеного пункту пожежники не бачать? Хто дозволив її там розміщувати? Хто кришує? Не бачать поки не загориться і вигорить половина Клеваня. Шановні журналісти ви б змогли пролити світло на цю ситуацію?
Клава Показати IP 18 Жовтня 2019 14:09
тема Клевані - прерогатива Шиби

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus