USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Які КП Луцька заробили найбільше

21 Березня 2018 09:59
Серед підприємств, що спрацювали за підсумками 2017 року збитково, опинилося ЖКП № 3.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 21 березня.

Як повідомив директор департаменту економічної політики Олександр Озінович, за результатами господарювання у 2017 році комунальні підприємства міста отримали 2,173 мільйона гривень прибутків, що на 1,506 мільйона більше, ніж передбачено їх фінансовими планами. Найбільший вплив на загальний фінансовий результат справив прибуток Луцького комбінату шкільного та студентського харчування у розмірі 494 тисячі гривень та КП «Луцький зоопарк» – 394 тисячі гривень.

При запланованому нульовому фінансовому результаті зі збитками у розмірі 73,8 тисячі гривень рік завершило КП «АвтоПаркСервіс». Також, при плані 32,4 тисячі гривень прибутків, збитково спрацювало ЖКП №3 (52,1 тисячі гривень збитків), КП «Газета «Луцький замок» на суму 116 тисяч гривень.

Член виконкому Валерій Корпач поцікавився у посадовця, з чим пов’язані такі показники діяльності ЖКП № 3.

Олександр Озінович відповів, що керівництво ЖКП № 3 пояснює це тим, що створюються ОСББ і за утримання будинків мешканці сплачують не ЖКП, а новоутвореним ОСББ.

На думку Валерія Корпача, від обслуговування в ЖКП № 3 масово відмовляються лучани, тому що якість обслуговування дуже низька.

Своєю чергою, директор ЖКП № 3 Руслан Юлдашев пояснив, що з 2013 року борг підприємства становив 2,306 мільйона гривень. Фактично протягом цих років довелося сплатити 4,8 мільйона, тобто, ці кошти не пішли на розвиток підприємства. Він зауважив також, що тарифи, за якими ЖКП сплачує електроенергію, значно вищі, ніж для мешканців, до того ж, на підприємстві сплачують мінімальну зарплату на рівні 3723 гривні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus