USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Назвали справжню причину пожежі в одеському коледжі

21 Грудня 2019 17:53
Урядова комісія назвала офіційну причину пожежі в одеському коледжі 4 грудня, що забрала життя 16 осіб.

Трагедія сталася через загоряння побутового електричного обладнання на третьому поверсі коледжу. Звідти пожежа швидко розповсюдилася по всій будівлі, але люди не змогли евакуюватися, бо один з виходів був закритий. Таку інформацію оприлюднив на своєму Telegram-каналі прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, пише Обозреватель.

«Основними причинами є недбале ставлення керівництва і персоналу коледжу до протипожежної безпеки. Безпосередніх винуватців трагедії визначить суд», – повідомив він.

За словами прем’єра, після одеської трагедії уряд має намір перевірити всі будівлі в країні, посилити відповідальність за порушення пожежної безпеки і ввести добровільне страхування цивільно-правової відповідальності.

«Вже звільнено керівника Головного управління ДСНС в Одеській області Віктора Федорчака та його заступника Михайла Вовка. Винні відповідатимуть. Зробимо все для недопущення таких жахливих випадків в майбутньому», – додав Гончарук.

Нагадаємо, вранці 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на 3-му поверсі 6-поверхового навчального корпусу сталася пожежа, площа якої становила 4 тис. кв. м.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus