USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Назвали гравця «Волині», який найбільше розчарував

16 Травня 2012 14:53
Нападник луцької «Волині», лідер команди на полі та в роздягальні Олександр Пищур потрапив до переліку футболістів, які не потішили продемонстрованим рівнем гри протягом останнього сезону української Прем’єр-Ліги 2011-2012.
Рейтинг «футбольних розчарувань» опублікував сайт Football.ua.
На 5 місці в списку опинився «хрестоносець» Олександр Пищур. Зокрема про луцького бомбардира пишуть, що в позаминулому сезоні він грав просто прекрасно, а його вміння боротися і вести команду за собою приносили багато користі команді Віталія Кварцяного в першому сезоні після виходу в Премʼєр-лігу.
Останній чемпіонат Пищур почав не настільки успішно, а після сварки з Кварцяним взагалі покинув Волинь і поїхав до Криму, щоб грати за сімферопольську «Таврію». Там йому проявити себе не вдалося, і він був змушений повернутися у «Волинь», де новий тренер лучан Анатолій Демяненко покладав на нього великі сподівання.
Проте після декількох матчів Пищур глибоко засів в запас, з’являвся на полі вкрай рідко. Але головний показник невдач інший – за весь сезон нападник не забив жодного мʼяча.
Варто зазначити, що до списку «розчарувань» також потрапили нападник харківського «Металіста» Володимир Лисенко, півзахисник львівських «Карпат» Олег Голодюк, футболіст дніпропетровського «Дніпра» Денис Олійник та дует гравців «Карпат» Артем Федецький та Ігор Худоб’як.
До слова, іншого нападника «Волині» Майкона назвали гравцем, який найбільше прогресував протягом сезону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
тиць-здиць Показати IP 16 Травня 2012 17:07
Зате в Пищура гарне авто.))) І в Федецького не гірше. А Майкона колись-то підвозив на стадіон таксі "Деу-ланос". Сам бачив.
Фанат Показати IP 16 Травня 2012 18:09
Єта патаму, што вон сільно піріймається националістіческіми гасламі
antikommi до Фанат Показати IP 17 Травня 2012 12:00
Во-во. Кляті бандєровци. Своїми дурацкімі кричалками заважаають нормально грати чоловікові.
Фанат Показати IP 16 Травня 2012 18:22
Чоловік просто некомфортно почувається, тому й результатів нема. Розчурував всіх спочатку як гравець, а потім - як людина
Коллєга Кварца Показати IP 17 Травня 2012 14:16
Піщур: "Прідумалі би какую-то пєсню а Валинє. А то мнє так скучьна, так скучьна..."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus