USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Не балон і не електрика: причини вибуху у чернівецькій лікарні ще встановлюють

27 Лютого 2021 17:35
Фахівці ще встановлюють, що могло стати причиною вибуху у чернівецькій лікарні. Наразі відомо, що це не вибух кисневого балона, а також пожежа не пов’язана із електромережею.

Про це повідомила заступниця голови Чернівецької обласної державної адміністрації Наталія Гусак, передає УНН із посиланням на пресслужбу Чернівецької ОДА

«... що саме стало причиною трагедії – з’ясують фахівці. Наразі відомо, що це не вибух кисневого балона. Також пожежа не пов’язана із електромережею», – повідомила Гусак.

Нагадаємо, в міській лікарні № 1 трапився вибух, у результаті якого один чоловік загинув та один отримав опіки.

На місці події працюють усі оперативні служби.

«Наразі ситуація під контролем. У результаті вибуху та пожежі несуттєво обгоріла одна палата, у якій перебували четверо хворих. На жаль, один із них загинув, інший – у реанімації. Ще двоє пацієнтів почуваються добре та дають покази правоохоронцям. Через дим і неприємний запах ми мусимо перемістити 28 недужих. Їх перевезуть до міських лікарень № 3 та № 4, а також до обласної лікарні. Частину хворих, стан здоров’я яких у нормі, випишуть», – пояснила Наталія Гусак.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus