USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Не можемо гарантувати безпеки: у Луцькраді закликають не відвідувати Старий ринок на час демонтажу

11 Лютого 2020 13:57
Виконувач обов’язків Луцького міського голови Григорій Пустовіт закликав лучан не відвідувати Старий ринок під час проведення демонтажних робіт, аби не наражатись на небезпеку.

Звернення опублікували на сторінці міськради.

«Враховуючи ситуацію, яка склалася на ринку «Центральний», та плани Луцької міської ради й надалі, у межах своїх повноважень та вимог закону, демонтовувати металеві конструкції, ми не можемо гарантувати в цей період безпеку громадян, які відвідують ринок.

Тож просимо вас, виходячи з інтересів вашої безпеки, не відвідувати Старий ринок на період проведення там демонтажних робіт.

Висловлюю сподівання, що найближчим часом підприємці Старого ринку проявлять мудрість, розуміння та переїдуть на «Новий» ринок», – йдеться у зверненні Пустовіта.

Нагадаємо, учора, 10 лютого, працівники Департаменту Муніципальної варти в супроводі поліції прибули на Старий ринок для демонтажу паркану зі сторони зупинки. Однак цього їм зробити не дали обурені базарники.

Також сьогодні «базарники» побили МАФ на Замковій, де грілися патрульні муніципали.

Під час оперативної наради у міскраді, Григорій Пустовіт зауважив, що «люди йшли до вас (на Центральний ринок – ред.), не зважаючи на те, що їм продавали гнилі оселедці, помідори та огірки, туфлі, що розлазились та костюми, що вигорали через місяць. Але покупці йшли – бо то таке життя. Хочуть купувати на ринку – хай купують. Але якщо сьогодні Центральний ринок перетворився на джерело небезпеки... Хіба туди підуть люди?»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Андрій Показати IP 11 Лютого 2020 14:12
піду в неділю на закупи наражусь на небезпеку як постійно наражаються на небезпеку і інші депутати які однією рукою голосують проти а іншою ідуть на ринок!!!
Анонім Показати IP 11 Лютого 2020 14:17
Чому ви,так дбаючи про лучан,не застерігали їх бути обережними на льоді,який чомусь не посипали два дні???Аж поки сам не розстав!!!Майте гордість,мовчіть,бо мені щоразу стає все більше соромно за вас.
Правдоруб Показати IP 11 Лютого 2020 14:18
Держчиновникам в місті ніхто безпеки гарантувати не може.
Коля Показати IP 11 Лютого 2020 14:29
Скільки лучан поламали руки , то тут влада розводить руками?!! Влада міста Луцька зараз найгірша яку пам"ятаю. Скільки проблем в місті а в них один базар.
Анонім до Коля Показати IP 11 Лютого 2020 15:18
Теж хотів це написати,такого не пам'ятаю за своє життя,сормно,ще раз соромно!Силою брали,потім сиділи за моніторами і гадості писали,а зараз відкрито роблять,це говорить лише про те,що вони не праві!!!м'яко кажучи.
Луцьк до Коля Показати IP 11 Лютого 2020 18:06
Ви в Луцьку давно проживаєте?Мабудь ні...
Свідомий Показати IP 11 Лютого 2020 14:56
Колись він розповідав молодим солдатам про загниваючий капіталізм, тепер про гнилі оселедці. Методи не міняє.
Селюк до Свідомий Показати IP 11 Лютого 2020 16:41
Політруки не вмирають....міняють тільки місце роботи....шо небуть робити, аби не робити.....
Іван Показати IP 11 Лютого 2020 15:50
На ринок небезпечно заходити лише чиновникам. Щоб базарники не кайструв***.
Вау Показати IP 11 Лютого 2020 17:08
Новий доказ для суду у справі "про перешкоджання підприємницькій діяльності службовою особою"
Роман Показати IP 11 Лютого 2020 18:45
Цікаво, скільки людей травилися від продукції супермаркетів!!!!??? І скільки бридоти лежить протермінованої на полицях меньших магазинів?! Це все на розсуд людини! Де відповідні органи, які це мають перевіряти та контролювати і на ринках, і в магазинах? Бо коли їм тихенько в карман грошики лягали, щоб закрили очі, то все добре було?! А зараз рибка, мабуть, більша клюнула!
Читач Показати IP 11 Лютого 2020 19:58
ПозОРИЩЕ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus