USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Не можна допустити ліквідації шахти №9, - нардеп з Волині

1 Лютого 2018 18:15
Волинські гірники незадоволені нещодавнім розпорядженням Кабміну, яким «Шахта № 9 «Нововолинська» ДП «Волиньвугілля» включили до переліку підприємств, що підлягають ліквідації.

Народний депутат Ігор Гузь звернувся до Президента Петра Порошенка та Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з вимогою не допустити ліквідацію одного із найважливіших підприємств округу – шахти № 9, інформує прес-служба народного депутата.

«До мене звернулися люди відстояти їх інтереси. Незважаючи на всі перепони, наразі на шахті введені в експлуатацію нові лави: №441, №442, 1 Північна лава. На сьогодні розглянуті перспективні плани розвитку гірничого підприємства, запаси 5,6 млн. тонн дають можливість активно працювати підприємству ще мінімум 5 років», - наголошує депутат.

«Попри зазначені позитивні перспективи щодо подальшої роботи шахти, міністерство продовжує видавати накази, які ведуть до ліквідації підприємства, що в результаті призведе до звільнення 700 працівників, порізки на металобрухт гірничошахтного обладнання. І це у період, коли держава невідкладно потребує вугілля з метою «укріпити» економічну безпеку під час війни з агресором!» - наголосив він.

За його словами, профільний міністр Ігор Насалик ігнорує проблеми вугільних підприємств на Волині та не здійснив жодної робочої поїздки в область. Також відповідні посадовці не виконали доручення прем’єр-міністра від 29 грудня 2017-го про організацію виїзного засідання робочої групи для вивчення ситуації на вугільних підприємствах Волині.

Ігор Гузь наполягає не допустити ліквідації прибуткового державного підприємства, забезпечити його стабільну роботу та зберегти «Шахту № 9 «Нововолинська», як окрему виробничу одиницю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
володимир Показати IP 1 Лютого 2018 18:32
СЛУХАЙ ,ТИ ?????,БІЛЬШЕ НЕ МОЖУ НІЯК ТЕБЕ НАЗВАТИ.ТИ ЧОТИРИ РОКИ ЗНАВ ЩО БУДУТЬ ЗАКРИВАТИ 9ту ШАХТУ І ТІЛЬКИ ТЕПЕР ТИ ПОЧИНАЄШ ПІАРИТИСЬ
ввв Показати IP 1 Лютого 2018 19:20
А ви ж за цього гудзика голосували !!!! Ну як ??? А головне те, що це чуду в коаліції, а позиціює себе опозиціонером.Рейтингу в яцинюковичів немає !!! Робити воно не буде,бо і до цього ніде не робило.
Володимиру Показати IP 1 Лютого 2018 19:21
А шо ви хочете від хлопчика Мартиненка? Це того, якого мають судити за розвиток корупції в Україні.
Анонім Показати IP 1 Лютого 2018 20:27
А шо,вугілля з цієї шахти горить?Чи як?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus