USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

«Не опускаю рук заради сина»: виховательці з Луцька, яка бореться з раком, потрібна допомога

5 Жовтня 2021 14:18
Майже рік молода вихователька одного із дитячих садочків у Луцьку Олена Філаретова мужньо бореться із онкологією. Ще у жовтні 2020 року у неї виявили рак яйників 4 стадії. Утім жінка не здається і вірить, що з допомогою небайдужих і Божою поміччю їй вдасться здолати важку недугу заради сина-першокласника.

Про це вона розповіла у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

Попри важку недугу, жінка продовжує працювати вихователькою у ДНЗ № 34 у Луцьку. Каже, що спілкування з дітками відволікає її від хвороби та важких думок.

«Я проходила хімію щотижня у п’ятницю, за суботу та неділю відходила і знову йшла на улюблену роботу. Мене дуже підтримали і фінансово, і морально батьки моїх вихованців, колеги по роботі, сусіди, та й взагалі велика кількість небайдужих людей. Якщо можна, то хотіла би від усього серця їм подякувати», – щиро звертається до всіх, хто не залишив у скрутні часи, волинянка.

Нагадаємо, на обліку у Волинському обласному медичному центрі онкології Олена Філаретова перебуває з жовтня 2020 року. Діагноз – рак яйників. З листопада 2020 року – високодиференційована муцинозна аденокарцинома. Олена перенесла операцію та декілька курсів хіміотерапії, останній – у вересні. Але це не дало бажаного результату. Для зміни лікування потрібні великі кошти, яких вона не має. Окрім цього 23 червня 2021 року банківську картку онкохворої ковельчанки зламали шахраї.

Станом на сьогодні жінка проходить обстеження у Київській обласній лікарні.

«На жаль, судячи із результатів КТ, хіміотерапія не давала жодної позитивної динаміки. Щоразу мені змінюють курс, але знову безрезультатно. Через хімію у мене перестала нормально функціонувати печінка. Я подала документи з історією хвороби на Київ, і тутешні лікарі порадили терміново приїхати на діагностику та лікування. Точних результатів ще немає. Поки що відомо, що медики планують вкотре змінювати курс хімії, але це буде можливим лише після відновлення печінки», – з сумом розповідає співрозмовниця.
Для зміни лікування потрібні великі кошти, яких вона не має. Небайдужих просять допомогти врятувати жінці життя і подарувати матері шанс спостергіати за тим, як зростає її син.

Нова картка для допомоги: Приватбанк 4149 4993 8910 8554 (Філоретова Олена Олександрівна).

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
андрій Показати IP 5 Жовтня 2021 14:29
рак яйників? а це шо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus