USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Негода в Україні: 146 населених пункти - досі без світла

22 Січня 2018 08:40
Уранці 22 січня в Україні небезпечних метеорологічних явищ не спостерігається. Помірний сніг іде в Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій областях, місцями невеликий сніг у Житомирській, Київській, Волинській, Львівській, Тернопільській областях та Києві, інформують у прес-службі ДСНС України.

На дорогах – ожеледиця. Проте рух транспорту відбувається. Місцями виникає тимчасове уповільнення руху, зокрема, на автодорозі М-05 Київ – Одеса воно пов’язане з ожеледицею. Про це повідомляє Державна служба з питань надзвичайних ситуацій. На дорогах працює снігоочисна техніка.

У Черкаській та Кіровоградській областях обладнали 12 постів з автомобілями підвищеної прохідності ДСНС – на випадок, якщо потрібно буде допомога в буксируванні транспортних засобів. Водночас для допомоги в розчистці та буксируванні транспорті в усій Україні залучили 834 одиниці транспорту та 1580 осіб. Лише за вчора, 21 січня, відбуксирували 274 одиниці транспорту.

Тим часом залишаються знеструмленими 146 населених пункти у двох областях: в Одеській - 102, у Черкаській – 44. Нині там працюють ремонтні бригади обленерго.

Частково без світла залишається місто Вилкове Одеської області. Там тривають роботи із відновлення електропостачання. Насосну станцію та лікарню міста підключили до пересувних електростанцій ДСНС. У Вилковому є питна вода, проте теплопостачання – не скрізь. У міській лікарні облаштували пункт обігріву для населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus