USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

«Непереможність» кадировців буквально розлетілася на шматки», – військовий Андрій Білецький. 18+

10 Березня 2022 11:42
Політик та військовий Андрій Білецький виклав у своєму телеграм-каналі відео із загиблими та пораненими кадировцями.

Він прозвітував: це робота «Азова» по кадировцях на околицях Харкова, передають Українські новини.

«Могутність людей Кадирова – один п#$дьож і більше нічого. Вся їхня «непереможність» буквально розлетілася на шматки», – додав він у коментарі до фотодоказів.

Інформаційна війна, яку веде ворог, тримається, зокрема, на залякуванні населення військом Кадирова, яке прийшло зачистити Україну від українців. «Фотовійська» постять змонтовані докази своєї присутності у всіх трьох гарячих точках, де воюють азовці, – Харкові, Маріуполі та околицях Києва. Але фейки розбиваються об справжні фотозвіти.

А вчора керівник Центрального штабу Нацкорпусу Максим Жорін розповів у прямому ефірі «5 каналу», що особисто перебував у Бучі і жодних кадировців, що постили фото звідти, в місті немає. За його словами, кадировці ходять у тилу російських військ. Але нічого, крім селфі в Instagram, вони робити не вміють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Виктор Показати IP 11 Березня 2022 05:17
Єтих баранов будем валить.
Анонім Показати IP 11 Березня 2022 08:59
Пускай ждут солнышко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus