USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Непридатний» до служби: керівник банку хотів втекти з України через «Устилуг»

9 Серпня 2022 14:30
На Волині судили керівника банку, який хотів втекти з України через «Устилуг», використавши підроблені документи про непридатність до військової служби.

Володимир-Волинський міський суд оштрафував чоловіка на понад чотири тисячі гривень.

Як ідеться у матеріалах справи, на початку березня начальник управління АТ «Банк Кредит Дніпро» підробив документи про непридатність до військової служби.

Читати ще: На Волині судили уродженців Донеччини, які підробили документи та хотіли втекти з України через «Устилуг»

Під час проходження прикордонного контролю 28 березня на пункті пропуску «Устилуг» чоловік використав підроблений документ, однак прикордонники виявили підробку.

Обвинувачений повністю визнав свою вину, підтвердивши обставини справи. Суд призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 4250 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus