USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Через «Ягодин» з України хотів втекти харків’янин, який придбав фальшиві документи за $300

15 Січня 2023 11:49
Уродженець Харкова хотів покинути Україну через пункт пропуску «Ягодин», використавши підроблені військовий квиток та довідку про непридатність до служби, які придбав за 300 доларів.

Про це стало відомо з вироку Любомльського районного суду.

У серпні минулого року Сергій Д. замовив через Viber у невстановленої особи виготовлення підроблених тимчасового посвідчення військовозобов`язаного та довідки про непридатність до військової служби, заплативши 300 доларів.

Читати ще: Уродженець Харкова хотів втекти до Польщі через «Ягодин» за 800 доларів хабара

Отримавши липові документи, 2 вересня чоловік намагався виїхати з України через пункт пропуску «Ягодин», однак прикордонники виявили підробку.

Обвинувальний акт надійшов до суду з угодою про визнання винуватості. Затвердивши угоду, суд призначив уродженцю Харкова покарання у виді двох років обмеження волі, замінивши роком умовного.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Січня 2023 12:58
Чому не відбуваються постійні ротації в воєнкоматах, серед прикордонників і в сбу,там цілі схеми з підробленими документами, на які співробітники воєнкоматів закривають очі,це все кришується працівниками сбу і прокуратури. Усі в долі. Тільки постійні ротації можуть ламати ці схеми. На посадах в воєнкоматах і СБУ засіли хапуги,які за допомогою рішал, що підроблюють документи,чудово збагачуються на війні,коли інші віддають життя за можливість змін на краще, за можливість побудувати більш справедливе суспільство у нас в Україні.
Анонім до Анонім Показати IP 16 Січня 2023 08:59
В загалом ротації там відбуваються регулярно тільки це не впливає на схеми. Діє принцип заробив тепер дай заробити іншому і так по колу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus