USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Невідомий погрожує розправою керівниці луцьких муніципалів і її дитині, поліція не реагує

14 Лютого 2020 13:56
Керівниця луцьких муніципалів Юлія Сиротинська публічно звернулась до поліції та прокуратури з вимогою порушити кримінальне провадження та встановити особу чоловіка, який погрожував розправою їй та її дитині.

Про це вона написала на своїй сторінці у фейсбуці.

«З моменту мого виклику на лінію 102 від 12 лютого 2020 року, вже пішла друга доба, щодо факту погроз і розправи наді мною та моєю дитиною!!!

Реакції жодної. СОГ не приїжджав, слідчі не вжили заходів», – пише Сиротинська.

«Під час демонтажу 12 лютого 2020 року, цей чоловік озвучив, що він зібрав дані, де я мешкаю і з ким, вказавши адресу, поверх та під’їзд. Озвучив факт опитування сусідів та осіб в будинку, як я приходжу з роботи і моя дитина.

Озвучив, щоб я почала боятися і готувалася до помсти та розправи. І що його дії будуть дуже жорстокі, а моя ціна високою за те, що департамент виконує законне рішення Луцької міської ради!», – йдеться у дописі головної муніципалки Луцька.

Сиротинська публічно звертається до поліції та прокуратури з вимогою вжити заходів та притягнути до відповідальності осіб, що належно не відреагували на її виклик на лінію 102. А також вона просить відкрити кримінальне провадження за цим фактом і за фактом погроз і збору інформації про неї та її дитину, встановити особу чоловіка, який погрожував та взяти його під варту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Любі свині Показати IP 14 Лютого 2020 14:28
У цієї "принцеси" пів-Луцька ворогів....Задовбеться поліція всіх опитувати..
Опа до Любі свині Показати IP 14 Лютого 2020 17:16
ну тут палка з двома кінцями. аналогічно буває коли якийсь мажор вчинив простим людям біду і відкупився - тоді ні мусора, ні судді нічого не бачать і не знають. ця ситуація лише підтверджує їхню продажність, маєш трошки грошей - можеш відкупитися від криміналу, маєш багато грошей - можеш ігнорувати міську раду обласного центру, маєш дох. грошей - вертиш країну як хочеш)
Анонім Показати IP 14 Лютого 2020 14:33
Влада доведе той народ, що він як зірветься, то буде біда.. Ви що не розумієте, що проблема не в базарі, а в безробіті, як не крутіть для сотні сімей це місце їх єдиного прибутку...ось люди й боряться до останнього, за ті копійки, щоб прогодувати сім'ю. Ви скажете, хай переїжають на новий ринок, щоб переїхати на новий ринок, потрібно найняти підйомника, машину, щоб це все погрузити і перевезти, а це коштує грошей.. По друге на новому ринку зовсім не має покупців, а це означає, що й не має заробіткив, а так як продавці останні роки зароблять і так копійки, вони мають бачення, що на новому ринку вони і цього не будуть мати..а ціни то на все розтуть з шаленою швидкістю, ось вони і боряться, як би й боровся кожен з нас. Хоча з іншого боку парк, старе місто і такий бардак.., як на мене та влада яка сидить в кабінетах, могла б придумати щось справді цікаве, щоб навести порядок і не довести до зобожіня сотні сімей
Анонім Показати IP 14 Лютого 2020 14:34
Почекайте,зараз збігаю за пивом,попкорном...не пишіть без мене.Реальне шоу,бо ці серіали по тв вже надоїли.
Народ до Анонім Показати IP 14 Лютого 2020 18:04
Давай спробуємо навпаки, тобі погрожуватимуть, а ти будеш єхидно либиттся
Анонім до Анонім Показати IP 16 Лютого 2020 20:44
Давайте збір коштів організуємо тим неробам-базарникам. Це ж сама злиденна частина суспільства!!!!
Читач Показати IP 14 Лютого 2020 14:52
Це вже порушує всі межі! Криміналітет не криючись диктує власні закони! Держпосадовиця потребує спеціальної особистої охорони від держави! І не від поліції!!! Від СБУ чи інших спецслужб.
Лучанин Показати IP 14 Лютого 2020 15:39
Як варіант, можна взяти можна взяти лучанам цих "нещасних" 100 сімей на довічне утримання
ольга до Лучанин Показати IP 15 Лютого 2020 09:55
Ви так і зробите. З чиїх податків будуть здійснюватись виплати по безробіттю?
Народна прокуратура Показати IP 14 Лютого 2020 16:00
СБУ що, охоронна фірма? Може, для неї ще миротворців ООН ввести?
Народ Показати IP 14 Лютого 2020 17:07
Як би там не було, але це вже перебор, погрози повинні бути негайно притягнуті до відповідальності, тим паче дитині.
Народ міста Показати IP 14 Лютого 2020 17:20
А давайте підтримаємо нашу владу і хай навіть деколи неправих муниціпалів, давайте станемо на ринку на підтримку знесення цього гадюшника, і допоможемо це зробити, фіксуючи все на відео та в рамках закону
Остап Вакарчук Показати IP 16 Лютого 2020 09:46
Вам ті, що побоюються бути викритими, розвідники ви наші у лапках, ніколи не вдастся скомпроментувати муніципальну дружину, як одну із небагатьох владних структур, що бажає нашому рідному місту порядку більше за всіх, і котра виступає від більшості мешканців Луцька тою силою, яка думаю завершитиь переселення старого ринку на нове місце.
Буде Вам щастя Показати IP 17 Лютого 2020 11:24
Засрали пів Луцька своїм базаром,на рахунок крана неприбідняйтеся,просто у Вас нема бажання їхати на нове місце,а на рахунок щ о немає клієнтів на новому місті,це явище тимчасове за умови що всі переїдуть,і тоді всі підтянуться,і буде Вам щастя!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus