USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Керівництво м’ясокомбінату «не помітило» гору смердючих відходів на Лідавській

2 Червня 2017 09:47
Неймовірну антисанітарію та сморід створили в Луцьку ділки, які хазяйнують на місцевому м’ясокомбінаті. Кістки, шкіри, та інші тваринні рештки, що уже почали розкладатися, скинули просто під парканом підприємства на території гаражного кооперативу, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

А щоб не так кидалося в очі, прикидали будівельним сміттям. Однак під сонцем все це стало нестерпно смердіти. Тож мешканці прилеглих будинків не стали терпіти та пожалілися у муніципальну поліцію.

Звалище тваринних тельбухів, шкіри, шерсті та залишків тварин виявили на вулиці Лідавській 31 травня. Журналісти зазначають, що ветсанзавод №2 влаштували у Луцьку працівники місцевого м’ясопереробного підприємства «Доброслава-Луцьк» на вулиці Лідавській.

Як розповідає головна муніципалка Луцька Юля Сиротинська, інспектор, який виїхав на місце, склав адміністративний протокол на водія ТОВ «Доброслава-Луцьк», який безпосередньо скидав з машини відходи на територію.

Гору відходів, присипану абияк піском та цеглою, видно не лише неозброєним оком, а ще й чути нестерпний сморід.

Як повідомлялося, у Луцьку неодноразово скаржилися на нестерпний сморід, який огортає місто вечірньої пори та під ранок.

Проте, як запевняє Микола Кобак, директор ТОВ «Доброслава-Луцьк» та один із власників м’ясокомбінату, там ніяких тваринних відходів не може бути. Мовляв ця купа, біля якої і хвилини не можна встояти через сморід, звичайні побутові відходи.

Нагадаємо, за інформацію про незаконні викиди нечистот у Луцьку міська рада обіцяє винагороду.

На місце виявлення смердючих відходів також виїхали і працівники екологічної інспекції. Вони, після надходження заяви про виявлення відходів, здійснять перевірку. Якщо ж екологи виявлять забруднення, то підприємство змушене буде заплатити штраф за забруднення середовища. Однак, поки буде тривати уся ця бюрократична тяганина цих відходів тут уже давно може не бути. За 10 днів їх або приберуть, або вони зігниють.

Детальніше дивіться у сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
остап Показати IP 2 Червня 2017 09:55
то загрузіть їх кОБАКУ в авто, чи на його обійстя завезіть!
? Показати IP 2 Червня 2017 10:18
Вчинок чисто "европейський" та львівський-сміття сусідові під двері...
мирна Показати IP 2 Червня 2017 10:31
Та ті Кобаки ще ті аферисти!!!
дрон Показати IP 2 Червня 2017 10:55
ТАК вчили робити в ШКОЛІ в Глуші
Анонім Показати IP 2 Червня 2017 14:33
Поставити чергувати ВАРТУ ПОРЯДКУ щоб ті не вивезли ті рештки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus