USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Неймовірний гол дозволив «Волині» перемогти «Олімпік» на виїзді

13 Вересня 2021 16:59
У матчі восьмого туру Першої ліги чемпіонату України «Волинь» на виїзді мінімально перемогла донецький «Олімпік» – 1:2. Доля протистояння вирішилася у перші 20 хвилин матчу, коли були забиті всі голи.

«Волинь» активніше розпочала гру і вже на 10 хвилині відкрила рахунок – Хагназарі віддав розрізний пас на правий фланг, звідки Климець прострілив на Кобзаря, а той розстріляв ворота донеччан – 0:1.

Другого взяття воріт не довелося чекати довго. Через дві хвилини після першого голу Хагназарі просто неймовірним ударом з дальньої відстані перекинув воротаря «Олімпіка» – 0:2.

Події у матчі розгорталися доволі швидко, і вже на 20 хвилині господарі відіграли один гол. Арбітр розгледів порушення правил у діях Чернова, який штовхався з нападником донеччан в карному майданчику, та призначив пенальті. Білий впевнено реалізував одинадцятиметровий – 1:2

Оскільки третій гол забити ніяк не вдавалося, другий тайм для «хрестоносців» був доволі нервовим. На 77 хвилині Квасов, який замінив Кобзаря, зіпсував хороший момент, не влучивши у м’яч після закидання Хагназарі. Через чотири хвилини Рибак, витягнувшись у струнку, врятував «Олімпік» після удару Хагназарі.

На останній хвилині додаткового часу арбітр видалив гравця «Олімпіка» Ходулю, який отримав другу жовту картку за фол на Хагназарі.

Відтак фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну перемогу луцької «Волині». Наступний матч лучани зіграють вдома проти «ВПК-Агро» 18 вересня.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
юра Показати IP 13 Вересня 2021 17:16
Аж легше стало....
Уболівальник ФК "Вол Показати IP 13 Вересня 2021 17:18
Молодці волиняки, видно було на протязі всього поєдинку, що ФК "Волинь" перевершує своєю грою ФК "Олімпік". Якщо наші будуть так грати у наступних матчах, то в п'ятірку кращих команд Першої Ліги увійдуть.
юра вже песиміст до Уболівальник ФК "Вол Показати IP 13 Вересня 2021 18:45
сумнів щодо "Якщо наші будуть так грати у наступних матчах" і сумнів ще більший щодо "п'ятірку кращих"
Земляк Показати IP 13 Вересня 2021 20:51
Приємно дивитися за молодими хлопцями, які віддаються на полі на повну! Не все звичайно виходить, але гра тішить. Гра в загальному краща за ту, яку показували в минулому сезоні , де ставили завдання вийти у «вишку»!
Реально Показати IP 13 Вересня 2021 21:19
прочитав хронологію матчу. Таке враження, що грав лише Хагназарі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus