USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Ні дрібним, ні поточним ремонтом проблему не вирішиш. На Волині просять відремонтувати знищену дорогу

14 Січня 2021 15:37
Депутати підтримали петицію про критичний стан дороги між селами Широке та Бужани і звернуться до облдержадміністрації з проханням передбачити кошти на ці видатки.

Про це йшлося під час засідання 3 позачергової сесії обласної ради 14 січня.

Нагадаємо, більше двох тисяч волинян, які мешкають в селах Бужани, Ржищів, Скригове та Пілгани не мають стабільного транспортного сполучення з смт Мар’янівка, що є адміністративним центром територіальної громади, та містом Горохів. Річ у тім, що ділянка дороги між селами Широке та Бужани не ремонтувалась протягом останніх десятиліть, що призвело до майже повного знищення дорожнього покриття. В останні кілька років ситуація стала критичною, через погане дорожнє покриття перевізники систематично відмовляються обслуговувати єдиний автобусний маршрут, який з'єднує навколишні села з містом Горохів та смт Мар'янівка.

І мешканці, і голова територіальної громади не раз зверталися з проханням втрутитися в ситуацію і допомогти з ремонтом дороги, але досі проблему не вирішили.

У грудні 2020 року була створена петиція до обласної ради з проханням відремонтувати цю дорогу. Петиція набрала необхідну кількість голосів і врешті потрапила на розгляд депутатів.

Депутат Сергій Кудрявцев повідомив, що ці села розташовані на межі з Львівською областю. І потребує ремонту дорога в напрямках Мар’янівка-Широке-Бужани і Ржищів-Бужани-Скригове.

Як додав дептутат Іван Мирка, який свого часу був очільником департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА, ця дорога потребує солідних капітальних видатків.

«Ні дрібним, ні поточним ремонтом проблему там вирішити неможливо», - зауважив він.

Урешті депутати підтримали петицію та вирішили звернутися до Волинської облдержадміністрації з проханням передбачити кошти на капітальний ремонт цієї дороги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus