USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Нічні дзвінки та погрози: сім'ю з Луцька переслідують через земельну ділянку

20 Жовтня 2018 16:32
У Луцьку сім’я потерпає від підприємця, який намагається привласнити територію, яка межує з його ділянкою.

Тетяна Ломберг та її донька Вікторія Майборода звернулася до редакції телекомпанії Аверс із проханням про допомогу. Уже більше 10 років їх та усю родину тероризує підприємець, який прагне відібрати у них бізнес. За словами жінки все розпочалося ще у 2007 році.

"Це почалося з 2007 року. Спочатку він знущався над моїм батьком, після смерті батька він хотів рейдерським шляхом відібрати майно, яке залишилося в спадок нашій сім'ї. Ми все-таки боролися за свої інтереси та за своє майно, не дали його відібрати. Тому почалися переслідування нашої сім'ї. Вплинути на мене через маму або чоловіка він не міг, тому що мама пенсіонер, чоловік - підприємець. А я на сьогоднішній день - службовець, і йому вигідно осквернити саме мене", - розповідає Вікторія Майборода.

Матір жінки розповідає, що ситуація погіршилася: дійшло навіть до погроз, дискримінації за національною ознакою, тоді ж вирішили написали заяву до поліції. Проте вже майже рік справа не рухається.

"Я переживаю не тільки за дочку, боюся за внуків. Бо ночами дзвонять у двері, то погрожують телефонними дзвінками...За дочкою стежили, вона помітила, що постійно одна й та ж людина за нею ходить. Написали заяву в поліцію, але вона дивним чином зникла", - розповідає Тетяна Ломберг.

У міському відділку поліції слідчий, який веде цю справу повідомив журналістам, що ніяких коментарів тут не надають.

"За фактом зверення слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.161 ККУ, мова йде про порушення рівноправності громадян у їх національній та релігійній приналежності. Санкція статті передбачає обмеження волі строком до 5 років", - повідомила інспектор сектору комунікацій ГУ НП у Волинській області Іванна Назарук.

Володимир Приходько є директором будівельної компанії “Вест Вікторія”. Пані Тетяна розповідає, що тут зараєстрована його компанія, однак вже багато років чоловік намагається забрати їхню частину території. Незаконно захопив декілька приміщень та продовжує робити це і надалі. Також жінка повідомила, що документів на цю територію у нього немає.

"Ось ці приміщення належали фірмі мого чоловіка, їх розвалили та розібрали. Сам поставив металевий паркан, проходила залізнична колія - покрав шпали ( про Приходька - ред.). Він знищив тут все, а територія була досить багата", - розповідає Тетяна Ломберг.

Журналісти Аверсу звернулись до керівництва компанії, де їм повідомили, що пана Приходька зараз немає, так само як і документів на дану територію. Також журналісти намагались додзвонитись до Володимира Приходька, однак - марно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2018 10:42
сумніваюсь, що хтось може так просто наїхати на начальника відділу Луцької міської ради
Він Показати IP 21 Жовтня 2018 16:18
Приходько також не простий, із бувших крушників, розберуться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus