USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Луцьку змінили програму співфінансування придбання житла для бійців АТО

29 Червня 2017 13:37
Депутати Луцької міськради передбачили, кому належить переважне право участі у програмі забезпечення житлом на умовах співфінансування.

Про це йшлося під час 26 сесії Луцької міськради 29 червня.

Депутати розглянули проект змін до програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, інвалідів війни, які були призвані на військову службу по мобілізації для участі в проведенні антитерористичної операції, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти військовослужбовців зазначених категорій на 2017-2019 роки.

Як пояснила директор департаменту соціальної політики Вікторія Майборода, під час реалізації програми виникли певні розбіжності у трактуванні положень програми. Представники спілок учасників АТО зверталися з метою внесення змін та обговорення низки пунктів програми, для цього провели два круглі столи.

Так, висунули пропозиції стосовно надання переважного права щодо черговості в програмі інвалідам війни ІІІ групи та членам сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти військовослужбовців, а також обов'язковості врахування дати взяття на пільговий квартирний облік при забезпеченні житлом на умовах співфінансування.

Відповідно до ухвалених змін, придбання житла на умовах співфінансування проводиться відповідно до списку учасників Програми, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Луцької міської ради, з врахуванням дати взяття на пільговий квартирний облік як учасників бойових дій, інвалідів війни, які були призвані на військову службу по мобілізації для участі в проведенні антитерористичної операції, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти військовослужбовців зазначених категорій та військовослужбовців, які уклали контракт з 2014 року, та тих, хто брав участь у добровольчих батальйонах і отримали статус учасника бойових дій, бійців-добровольців, яким наданий такий статус у відповідному порядку.

Переважне право щодо черговості в Програмі мають інваліди війни ІІІ групи, які були призвані на військову службу по мобілізації для участі в проведенні антитерористичної операції, а також члени сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти військовослужбовців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus