USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Нідерланди виділять €100 мільйонів на закупівлю боєприпасів для України за межами ЄС

27 Лютого 2024 09:17
Нідерланди виділять €100 мільйонів на чеську ініціативу щодо закупівлі боєприпасів для України за межами країн Європейського Союзу.

Про це повідомив премʼєрміністр Нідерландів Марк Рютте, пише Бабель.

Рютте сподівається, що «інші країни підуть за Нідерландами». За його словами, країни, які нададуть боєприпаси, попросили не називати їх.

Читати ще: Німеччина передала Україні нову військову допомогу. Що у списку

Премʼєр Чехії Петр Фіала сказав, що майже 15 країн виявили інтерес до ініціативи, яка зосереджена на пошуку терміново необхідних артилерійських боєприпасів для України на світових ринках.

Також Рютте заявив, що Нідерланди укладуть з Україною безпекову угоду, щоб продовжувати підтримувати країну протягом 10 років. Він додав, що Росія готується до довгої війни, тож союзники України мають продовжувати демонструвати «непохитну підтримку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 27 Лютого 2024 11:14
Половину цих грошей наші можновладці розкрадуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus