USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ніхто не хоче бути губернатором: президент поскаржився на кадровий голод

10 Жовтня 2019 19:58
Президент України Володимир Зеленський під час пресмарафону в четвер, 10 жовтня, розповів, що зіткнувся з проблемою дефіциту кандидатів на посади голів обласних адміністрацій, інформує Українська правда.

«Така складна ситуація з губернаторами, я вам не можу навіть... без будь-якого впливу, мені показують, приносять одного-двох людей на область, які хочуть бути губернаторами. Ніхто не хоче, ніхто не може. Всі говорять: «Нас така зарплата не влаштовує», – сказав Зеленський.

При цьому він зазначив, що дехто погоджується, але за умови, що будуть також заробляти, «як можуть».

«Я не хочу навіть розмовляти з такими людьми, тому я знаю, але це відповідальність. І це моя проблема – губернатори. Я знаю», – зазначив президент.

Коли Зеленському нагадали про наближення опалювального сезону, він запевнив, що найближчим часом голови обласних адміністрацій будуть призначені.

«Як я тільки когось починаю розглядати (ось зараз з Харковом, у мене там дві кандидатури), тільки я починаю розглядати – стільки бруду на цю людину виливають всі: місцеві, не місцеві, будь-які засоби масової інформації. Тому що клани борються, не хочуть втратити нічого», – резюмував Зеленський.

Нагадаємо, нардеп Ігор Гузь раніше казав, що голову Волинської обласної державної адміністрації можуть призначити до 10 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 10 Жовтня 2019 20:30
коли АДміністрації ліквідують взагалі ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus