USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Німеччина до 2020 року планує відмовитися від пластикових пакетів

6 Вересня 2019 17:04
Міністерство охорони навколишнього середовища Німеччини розробило законопроект про заборону з 2020 року пластикових пакетів, у тому числі біорозкладних. За порушення буде загрожувати штраф до 100 тисяч євро.

Про це повідомляє DW.

За словами міністра охорони навколишнього природного середовища та ядерної безпеки Німеччини Свен Шульце, подібні пакети перегнивають аж ніяк не точно так само, як справжні біовідходи. За порушення правил магазинам будуть загрожувати штрафи у розмірі до 100 тисяч євро. Також зазначається, що виняток буде зроблено для міцних багаторазових сумок і тонких відривних пакетиків для овочів та фруктів, оскільки їх заборона, на думку авторів законопроекту, може призвести лише до більшого марнотратства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 6 Вересня 2019 17:20
А в нас будь, яку дрібничку в ті пакети пакують... Може через те і живемо так, що туго думаємо, а може взагалі не думаємо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus