USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Нова окраса міста: у сквері в центрі Луцька висадили дерева

16 Жовтня 2019 12:32
Понад півтора десятка дерев висадили у нещодавно облаштованому сквері у центрі Луцька.

Озеленення скверу на вулиці Градний Узвіз здійснювали 16 жовтня.

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук розповів, що комплексна робота з облаштування скверів у місті триває. Цей сквер – третій, який протягом останнього часу облаштували у місті (також сквери створили на місці колишнього квіткового ринку на проспекті Волі та навпроти обласної філармонії). З ініціативою щодо облаштування скверу на вулиці Градний Узвіз звернулися підприємці, які були готові фінансово долучитися до робіт. Раніше тут був бетонний плац на підвищенні, який був зовсім неестетичним. Тепер, коли у сквері висадили дерева, він стане ще одним гарним місцем відпочинку лучан та прикрашатиме місто.
Директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський зазначив, що йому подобається результат робіт: це місце відпочинку вже активно використовують лучани. Спільними зусиллями три місяці вдалося реалізувати чудову ідею. Під час робіт враховували всі побажання архітектора-дизайнера. Загальна вартість робіт перевищила мільйон гривень.
У сквері висадили 16 дерев, серед яких клени, платани східноєвропейські та сливи декоративні від садового центру «Галсад». Ділянка скверу була різнорівневою, тож під час робіт її вирівняли, зробивши площину, зручну для всіх верств населення, облаштували екопарковку на вісім паркомісць. Лавочки розташовували таким чином, щоб люди, сидячи один навпроти одного, могли спілкуватися. Також забезпечили максимальне освітлення скверу, оскільки ця частина центру міста зазвичай була доволі темною. Окрім того, біля кожного дерева встановили світлодіодну підсвітку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Луч Показати IP 16 Жовтня 2019 13:11
Совок
Лучанка Показати IP 16 Жовтня 2019 13:49
Треба побачити очима, бо на фото виглядає, як в пустелі
в.а. Показати IP 16 Жовтня 2019 14:33
Шановні, а фонтан ? Як же без фонтану !
Ага до в.а. Показати IP 16 Жовтня 2019 15:42
вечором хлопці на тих лавках понапиваються пива і будуть вам фонтани!
Лучанка Показати IP 16 Жовтня 2019 15:27
І парк дуже гарно розчищають від тих хащів!! Не критикуйте ті, хто в своєму житті не посадив жодного дерева і не збудував навіть "собачої буди"!! Зробіть хоч щось, а тоді сперечайтесь у кого краще!!!
До не Луча Показати IP 16 Жовтня 2019 17:35
Чудовий , креативний сквер в центрі міста.Влада і бізнес злагоджено працюють, і для вас теж !!! А ви сидите перед монітором і критикуєте - шо нібудь.А чим вам були погані суботники в СРСР?Скільки дерев , кущів , квіткових рослин було висаджено школярами , і студентами і робітниками підприємств , військовими частинами. А доглядали як за ними , тому і нищили в місті менше в той час .Від ваших пасивних споглядань і неконструктивної критики , нічого в місті не зміниться, краще тихо мовчіть
Луч до До не Луча Показати IP 16 Жовтня 2019 23:13
Совок бо піаряться і це жах. Коли суть совка пропаде?
Лучанка до Луч Показати IP 17 Жовтня 2019 09:12
Чому "піаряться"?!(( Подають хорошу новину для відома лучан, а не лякають звістками про чергову ДТП чи загибель людей! Сидите на диванах попиваючи пивко, і гадите своїми тупими дописами!!( Скільки можна вже тим "совком" дотинати! Ви живете в тому місті, що розбудоване і викохане "совком", бо ви ще в цьому житті ще нічого для Луцька не зробили ні на йоту!!( Позатикайте вже свої чорні роти і робіть щось корисне, а не пащекуйте!( Вибачаюсь перед адекватними громадянами нашого міста за мій "французький", але витримати таке вже не сила! Давайте радіти тому, що в нашому місті щось робиться: великий шлях починається з одного кроку....
лучанка Показати IP 17 Жовтня 2019 14:41
Сьогодні була, на малюнку було краще. Мало зелені. Можливо, коли підростуть кущі, вигляд зміниться. Або понаставляють великі кашпо з рослинами. В будь-якому випадку, це те, що називають "з великої хмари малий дощ".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus