USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Нова пошта» змінює правила роботи: зберігання посилок знову платне

1 Червня 2020 09:55
«Нова пошта» анонсувала відновлення звичного режиму роботи з 1 червня 2020 року.

Як повідомляється, тепер послуги зі зберігання посилок у відділеннях знову стануть платними. Однак обмеження за кількістю осіб у відділенні, а також обов’язкова наявність засобів індивідуального захисту залишаться до кінця карантину, передає Під Прицілом.

Як повідомляється, з 18 березня по 31 травня жителі України могли довгий час не приходити за посилками, при цьому додаткові гроші за зберігання посилки не нараховувалися. З 1 червня «Нова пошта» поверне платне зберігання посилок у відділеннях. Пов’язано це з тим, що в містах відновлюється рух громадського транспорту, планується відновлення міжміських і міжобласних пасажирських перевезень, кажуть у «Новій пошті».

В заяві «Нової пошти» говориться, що посилки будуть зберігатися безкоштовно тільки 7 календарних днів.

«Посилки безкоштовно зберігаються 7 календарних днів, на восьмий день починає нараховуватися плата. Плата за збереження посилок і вантажів не буде нараховуватися до 7 червня включно. Для тих відправлень, які надійдуть у відділення до 1 червня включно, першим платним днем зберігання буде 8 червня», – додали в «Новій пошті».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus