USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Нова влада у Луцьку займається чисткою кадрів, - депутат «Солідарності»

30 Травня 2017 16:57
«У Луцьку нова «влада» активно займається «чисткою», знімаючи неугодних їй керівників комунальних підприємств, членів виконкому, а тепер взялися й за депутатів міської ради…Стало відомо про те, що наразі обговорюють питання щодо заміни голів постійних комісії, зокрема, хочуть усунути й лідера фракції «Солідарності» Петра Нестерука, який очолює комісію міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва…Окрім того, змінюють й деяких інших голів.

Вважаю, що таке рішення – безпідставне, адже до Петра Нестерука не було претензій, як до очільника профільної комісії, до того ж він, як підприємець з досвідом, як ніхто знає цей напрямок та тісно співпрацює з бізнесом», - заявив очільник обласної «Солідарності» Роман Романюк.

«Наразі нова «влада» навіть не довела свою легітимність, адже тривають суди з приводу переобрання секретаря ради. До того ж, досі у Верховну раду не передали відповідні документи, які дали б можливість оголосити вибори міського голови. Так, УКРОП вже понад два місяці блокує вибори очільника міста. Натомість, намагається зробити все, аби згодом використати адмінресурс і провести свого кандидата.

Закликаю політиків перестати узурпувати владу та чесно піти на вибори, аби громада обрала достойного керівника міста!

Сподіваюся, що лучани відреагують на такі дії нової «влади» та зроблять для себе відповідні висновки, адже саме права громади порушують найбільше, в тому числі й право на чесні та прозорі вибори влади!» - написав політик у Фейбуці.

Водночас виконувач обов’язків міського голови Ігор Поліщук коментує: як бізнесмен, який обкрадає бюджет, може очолювати комісію з підприємництва:

«Не розумію, як людина, яка займається продажом фальсифікованих спиртогорілчаних виробів, уникає сплати податків, фактично обкрадаючи бюджет, може бути головою комісії підприємництва. Не бачу приводів для істерик та "зради". Лучани на місцевих виборах в 2015 році обрали "УКРОП". Представники УКРОПУ виграли в 41-му окрузі з 42-х. Однак через незрозумілу виборчу систему, побудовану за російським зразком, в раду було обрано лише 15 укропівців.

Під час розподілу посад, фракція УКРОП, будучи найбільшою фракцією не отримала жодної посади голови комісії, жодної посади заступника міського голови і посади секретаря ради. І тоді ми не кричали про "зраду", чистки і т.д. А спокійно і конструктивно працювали в опозиції.

А представникам партії "БПП-Солідарність" давно час усвідомити, що скоро люди ненавидітимуть цю партію ще більше, ніж Партію Регіонів. Але так само втікти й сховатися, сподіваюся, вже не вийде...», - зазначив Ігор Поліщук.

Нагадаємо, у мережі магазинів «Гроно», власником якого є голова комісії та однопартієць Романа Романюка Петро Нестерук, реалізує спиртні напої з підробними акцизними марками власного виробництва.

Зрештою процес очищення влади є цілком нормальним явищем, якщо вона належним чином не справляється зі своїми обов’язками. Пригадаємо, після Революції Гідності, яка відбулась в Україні в 2013-2014 роках, в країні відбулись глобальні кадрові зміни, проте про узурпацію влади ніхто не заявляв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Поціновувач мисткинь Показати IP 30 Травня 2017 17:20
Правильно робить. Будуть красти самі, а не якісь ліві шльоцики.
Петро до Поціновувач мисткинь Показати IP 31 Травня 2017 11:07
Щодо зміни кадрів Прошу підтримати петицію за адресою: e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/911
остап Показати IP 30 Травня 2017 17:57
За пЕТРОМ нЕСТЕРУКОМ тюрма плаче вже давно!!! Людина яка торгує сурогатом взагалі не може бути представником громади в міськраді.
корінний лучанин Показати IP 30 Травня 2017 19:54
Вже одні проводили чистки,пам'ятаєте?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus