USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Нове луцьке видавництво випускає серію фентезі-романів

5 Серпня 2017 13:16
Уже невдовзі шанувальники серій фентезі-романів матимуть нагоду оцінити першу книгу пригод хлопчика Айхо.

Про це йшлося під час чергової гутірки, яка відбулася другого дня фестивалю «Бандерштат 2017» 5 серпня.

Майбутню книгу, яку офіційно представлять на Форумі видавців у Львові вже у вересні, на фестивалі українського опору анонсували волинська письменниця Орнеста Осійчук, ілюстратор Леонід Тивонюк і очільниця мистецького об’єднання «стендаЛь» Елла Яцута.

До речі, фентезійний роман вийде друком у новоствореному в Луцьку видавництві «Синя папка», яке спеціалізуватиметься на науковій фантастиці та літературі жанру фентезі. Як зазначила директорка видавництва Елла Яцута, у їхніх планах не було розповідати про нове видавництво та першу книгу, яка зараз знаходиться в процесі публікації, бо рано.

«Ця гутірка виникла абсолютно випадково, і ми не планували розповідати про видавництво так швидко, але так склалося. І це, напевно, добре. Ви перші дізнаєтеся про те, що ми довго готували», – зазначила Елла Яцута і поділилася, що особливістю першої книги, виданої у «Синій папці», буде спосіб ілюстрування, адже головних героїв роману «проектує» разом із анімаційною студією «Imago» Леонід Тивонюк.
Орієнтовно серія книг про пригоди хлопчика Айхо складатиметься із шести екземплярів. Перші дві книжки можна буде придбати ще цього року, наступні виходитимуть із річним інтервалом.
Елла Яцута також відзначила, що книга практично готова, навіть є вже її пробний екземпляр, але відтягування публікації пов’язане з тим, що авторка роману та його ілюстратор не можуть дійти згоди щодо того, якою має бути зачіска головного героя. Орнеста наполягає на короткій зачісці з чубчиком, а Леонід натомість бачить Айхо із довгим масним волоссям.

Яким же врешті буде хлопчик Айхо та його пригоди, ми зможемо дізнатися незабаром.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 5 Серпня 2017 13:42
До д*пи цей сельфи балаган якщо ви лучани не можете вдати книгу про Луцького найстарішого краєзнавця Пясецького

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus