USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Нове освітлення, спортмайданчик та енергоощадні вікна: як луцькі заклади освіти готуються до навчального року

8 Липня 2020 18:12
Радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління освіти Зіновія Лещенко здійснили інспекцію ремонтних робіт, що тривають у освітніх закладах міста Луцька.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Зокрема, посадовці завітали до дошкільного навчального закладу №30 «Сонячний», де нещодавно встановили нове освітлення та відремонтували коридор. Як зазначила директор садочка Ірина Андросюк, проблема освітлення була однією із нагальних, адже від цього залежала безпека дітей.
Зважаючи на проблеми із температурним режимом, у ДНЗ №34 «Марічка» було замінено вікна та двері на енергозберігаючі, а задля покращення функціонування тепломережі, у підвальному приміщенні було встановлено спеціальний насос. Відремонтували також і коридор закладу.


«Незважаючи на карантин та недонадходження коштів до міського бюджету, міська влада оперативно реагує на потреби наших освітніх закладів, шкіл та садочків. Сьогодні ми робимо найбільш необхідне, що критично потребує уваги та фінансування, та думаємо за майбутнє наших дітей, аби у новому навчальному році було комфортно навчатися та працювати вчителям», - зазначив Ігор Поліщук.

Посадовці завітали також до загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №17. Тут буде організовано спортивний майданчик з м’яким покриттям із поліуретану, що включатиме в себе як тренажери, так і волейбольне поле. Окрім того, у закладі триває заміна вікон на енергозберігаючі, чекає на встановлення ІТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus