USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новий світовий рекорд: у ПАР жінка народила одразу десятьох дітей

8 Червня 2021 19:01
У Південно-Африканській республіці жінка народила відразу десять дітей, поставивши новий світовий рекорд. Госіаме Тамара Сітохле на 29 тижні вагітності народила сім хлопчиків і трьох дівчаток.

Про це повідомляє Страна з посиланням на Аfricanews.

«Я шокована своєю вагітністю. Спочатку було важко. Я хворіла. Мені було важко. Це все ще складно, але тепер я до цього звикла. Я більше не відчуваю болю, але все ще трохи важко. Я просто молюся, щоб Бог допоміг мені виносити всіх моїх дітей здоровими, щоб я і мої діти залишилися живі. Я буду щаслива тоді», – говорила 37-річна Госіаме Тамара Сітохле про свою вагітність.

В результаті Сітохле народила десятьох дітей за допомогою кесаревого розтину на 29 тижні вагітності. Вона потрапила в книгу рекордів Гіннеса за кількістю дітей, народжених одночасно. Повідомляється, що її вагітність була природною, вона не проходила лікування безпліддя.

Нагадаємо, попередній рекорд був встановлений в травні, коли в Марокко 25-річна жінка народила дев’ятірню – п’ять дівчаток і чотири хлопчики. Діти з’явилися на світ за допомогою кесаревого розтину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus