USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вважає це фейком. Чоловік жінки, яка народила відразу 10 дітей, досі не бачив немовлят

17 Червня 2021 19:31
Чоловік Госіаме Тамари Сітохле, яка народила відразу десять дітей і побила світовий рекорд, заявив, що до сих пір не бачив новонароджених. Він вважає, що насправді дітей не існує.

Про це повідомляє Новое время з посиланням на New York Post.

Тебохо Цотеці також попросив припинити жертвувати гроші його дружині.

За словами чоловіка, останній раз він бачив свою дружину 7 червня, коли її привезли в лікарню, яка знаходиться в місті Преторія.

Цотеці вважає, що насправді дітей не існує, бо він намагався кілька разів побачити свою дружину, але вона відмовлялася розповідати про своє місце знаходження.

У відповідь на це жінка заявила, що сім'я її чоловіка намагається використовувати її і новонароджених для того, щоб отримати гроші. Саме тому вона нібито не розповідає, де знаходиться.

Зараз жоден лікар не зміг підтвердити офіційно факт народження 10 немовлят одночасно, а також не з'явилися фотографії новонароджених в Південній Африці.

Як ми писали, 8 червня жінка з Гаутенг народила відразу десять дітей, таким чином побивши світовий рекорд, встановлений Халім Сіссе з Малі, яка народила дев'ять дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus