USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Обіцяють великі виграші: українців заманюють в небезпечні акції

18 Жовтня 2020 19:29
Українцям розсилають повідомленнями про нібито великі виграші. Щоб отримати його, потрібно купити товар. При цьому «продавцям» відомі не тільки номери, але і ПІБ клієнтів.

Про це йдеться в матеріалі OBOZREVATEL.

В СМС повідомляють: картка активована, на ній 370 тис. грн, екстрено зателефонуйте. За вказаним номером відповіла дівчина, яка представилася Алла. На тлі звучить дитячий плач. Дівчина відразу ж просить назвати код із СМС і повідомляє: «Вам надано статус переможця! Як вам зручніше отримати приз, кур’єром або на картку?»
Трохи пізніше виявляється, що призові документи нададуть після купівлі: нам запропонували придбати портативну колонку jbl mini 3 за 799 грн. Мовляв, відразу після купівлі можна отримати приз. На питання, що таке призові документи й чи гарантовано отримання призу, дівчина повторила завчену і вже кілька разів озвучену фразу «вам присвоєно статус переможця, в призових документах, які прийдуть після оплати, буде вказана вся інформація».

До речі, такі ж колонки в магазинах можна придбати всього за 218 грн. У надії отримати «приз» можна переплатити 581 грн.
У «Родинного клубу» є свій сайт. Виявляється, щоб взяти участь в акції, не потрібно чекати «особливого СМС», можна заповнити заявку онлайн. В одному з розділів сайту заховані умови акції: відскановані сторінки документа. Згідно з ним, «статус переможця» означає, що ви отримали інформаційні матеріали. Тобто переможець кожен, кому розкажуть про акцію.
Серед усіх переможців вибирають «головного». Це відбувається «на розсуд організатора». Ба більше, згідно з умовами, приз за певних обставин взагалі можуть нікому не дати й ніхто не понесе за це ніякої відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
... Показати IP 18 Жовтня 2020 23:32
ще не перевівся український л*х!
Лучанин Показати IP 18 Жовтня 2020 23:33
Все більше появляється лохотронів. Без
Бульба Показати IP 19 Жовтня 2020 01:31
Замовляйте на і відмовляйтеся забирати!!!
Glover Показати IP 19 Жовтня 2020 02:42
Я номер помітив в чорний список щоб не надоїдали і все, не дзвонять. +380443922003 - цей номер.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus