USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Облаштували належне укриття: у місті на Волині відновив роботу дитячий садок

24 Травня 2022 20:02
24 травня дітки відновили навчання в одному з садочків Нововолинська. Цей дошкільний заклад поки єдиний у місті, у якому підготували належне укриття.

Зокрема, у підвалі зроблений додатковий евакуаційний вихід, укладена бруківка, відремонтовані сходи та замінений навіс, повідомляє міська рада у Фейсбуці.

Для комфорту діток в укритті встановлені біотуалети, декілька ліжок, парти, лавки. Облаштовано ігрові зони. Працівники закладу підготували запас води та контейнер для їжі.

У садочку відкрито шість різновікових груп по 12 діток. У кожній групі працює три вихователі та помічник. Розроблені плани евакуації та відпрацьовані дії персоналу у випадку повітряної тривоги.

Читати ще: Коли в Луцьку відкриють дитсадки

У перший день навчання дошкільний заклад відвідали трохи понад 30 дітей. Наразі у Нововолинську готують до відкриття ще два садочки.

Як ми писали, з 16 травня частина дошкільних закладів Нововолинська відновила роботу.
Нагадаємо, у Ковелі з червня запрацюють чергові дитсадки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 24 Травня 2022 20:18
Яке ж воно у нас страшенне, кривобоке... Люди побілили, щоб хоч щось та якось було...світліше. а як пообписуване і іншим заляпане, от як таке назвати сховищем???.
Ти до Я Показати IP 24 Травня 2022 20:29
Там від обстрілів рятуються, а не красою стін милуються…

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus