USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький міський голова – про €20 тисяч на рентген і відновлення роботи бізнесу

10 Березня 2022 19:17
Луцький міський голова Ігор Поліщук у вечірньому звернення 10 березня зазначив, що день у громаді завершується спокійно, всі комунальні установи, які забезпечують поточну життєдіяльність міста, працюють у штатному режимі, а громадський транспорт курсує в режимі вихідного дня (наразі проїзд у тролейбусах безоплатний).

Він нагадав, що сьогодні громада отримала з Польщі сучасний автомобіль швидкої допомоги, оснащений всім необхідним медичним обладнанням. Авто після реєстрації та становлення на облік передадуть міській дитячій поліклініці, адже нині дуже багато дітей із мамами приїхали до Луцька як біженці. Транспортний засіб особисто привіз із Польщі депутат міськради Роман Кравчук.

«Ми отримали 20 тисяч євро від наших партнерів із міста Таураге на благодійний рахунок. Ці кошти буде спрямовано на забезпечення встановлення рентгену в Луцькому військовому гарнізонному госпіталі. Саме там у разі необхідності лікуватимуть наших військових. Без рентгену це буде зробити дуже важко. Очікуємо на подальшу допомогу. І по мірі надходження розподілятимемо її на найнагальніші потреби», – сказав Ігор Поліщук.

Міський голова подякував іноземним громадянам, які сьогодні підтримують українців, зокрема приймають біженців із зон бойових дій.

«Ми отримуємо багато вантажів із-за кордону – і центр у драмтеатрі, і Єдиний комунікаційний центр. Це продукти харчування, одяг, медикаменти, амуніція тощо. Все розподіляємо відповідно до потреб», – зазначив мер.

Читати ще: Лише за два дні луцький комунікаційний центр направив допомогу в понад 10 міст України

Ігор Поліщук зауважив, що сьогодні багато лучан звертають увагу на необхідність відновлення роботи бізнесів, насамперед магазинів із речами першої необхідності, вживаним одягом.

«Тому звертаюся до підприємців: якщо ви маєте можливість відкриватися і працювати, прошу вас це робити для того, щоб задовольнити потреби людей у тих чи тих товарах, послугах, щоб ми підтримували економіку нашого міста, нашої області, нашої країни. Звичайно, багато громадян зараз допомагають країні, ЗСУ, але важливі і податки, і платежі, які сплачує бізнес», – сказав Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus