USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинська дитяча лікарня отримала гуманітарну допомогу з Німеччини

31 Жовтня 2019 13:22
Комунальне підприємство «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» отримало черговий вантаж від Рити Лімротт.

Німецький фонд Акція «Чорнобильська допомога» (м. Хільдесхайм, Німеччина) під керівництвом Рити Лімротт упродовж останніх років надає безкоштовну допомогу обласній дитячій клінічній лікарні.

У жовтні у після розмитнення доставили черговий гуманітарний вантаж. Це операційний стіл Trumpf/Mars, набір з комплектуючими, тримачами та медичними подушками Operations-Tisch Trumpf/Mars; два наркозні апарати Lowenstein LEON PLUS, набір з комплектуючими; два кювези Lifetherm 2000 та 2002 з набором комплектуючих; шість дитячих дихальних апаратів фірми Löwenstein LEONI 2 та LEONI PLUS з комплектуючими.

Отримане медичне обладнання використають у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії і в умовах операційної Волинської обласної дитячої клінічної лікарні для забезпечення невідкладної реанімаційної та хірургічної медичної допомоги всім маленьким жителям Волині. Це дозволить покращити якість хірургічної допомоги всім хворим, які перебувають на стаціонарному лікуванні в лікарні.

Фото зі сторінки ФБ ВОДТМО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus