USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Медики визначилися, кого бачать керівником волинського медоб’єднання. ВІДЕО

30 Вересня 2016 16:46
Колектив Волинського обласного дитячого медичного територіального об’єднання обрав людину, яка, на їхню думку, має посісти посаду генерального директора.

Нагадаємо, на Волині вперше відбулися вибори керівників медичних закладів. Сьогодні, 30 вересня, таємне голосування в онкологічному диспансері та ВОДТМО.

Так, з ініціативи представників Українського об’єднання патріотів УКРОП в облраді, і, зокрема, голови облради Ігоря Палиці, в області запровадили прозоре призначення керівників комунальних установ, в першу чергу це стосується головних лікарів.

Депутат обласної ради, керівник фракції УКРОП у Волинській обласній раді Вячеслав Рубльов пояснив, що від керівника дуже багато залежить, навіть у найскрутніші часи. Тож, до питання, хто має очолити заклад, треба підходити відповідально.
«На прикладі будь-якого закладу багато залежить від керівника. Адже він має вміти і домовлятися, і шукати ресурси, працювати з грантами. Тому керівник - це ключова особа, як би не було в державі, але різні заклади - залежно від керівників, від їхніх підходів, розвиваються по-різному. Перш за все це пілотний проект. Ми випробовуємо ці ініціативи і дивимося, як вони працюють. На зборах профспілки висунули на посаду керівника лише одну людину. Але ми вирішили, щоб з’ясувати остаточно, запропонувати таємні вибори. Для цього провели опитування, визначили ще можливих кандидатів, делегували одну особу від комісії облради», - пояснив він.
З його слів, з керівником закладу планується оформити контракт на рік, після чого депутати будуть оцінювати результати його праці і робитимуть висновки.

Так, з 958 працівників ВОДТМО проголосували 603 медики, 354 на вибори не прийшли. Голоси членів колективу розподілилися наступним чином:

«Не підтримую жодного» - 24 голоси

За Людмилу Гагаловську - 19 голосів

За Ігоря Дородних - 164 голоси

За Ірину Каліщук - 26 голосів

За Сергія Ляшенка - 368 голосів.

Ще 2 бюлетені були зіпсовані.
Таким чином, колектив делегував на розгляд медичної комісії кандидатуру Сергія Ляшенка, який наразі працює завідувачем відділення променевої діагностики медичного об'єднання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
БіБа Показати IP 30 Вересня 2016 20:39
А де кандидат-алкоголік Шелест???
Катя Показати IP 30 Вересня 2016 21:51
А чого в.о. керівника такі провальні результати має? Зовсім проблемна? До речі, до бувшого головного інфекційки вона відношення не має?
до кати Показати IP 30 Вересня 2016 22:09
мае вона його дружина
редко Показати IP 30 Вересня 2016 23:00
ашо бувший поганий був?
Ворон Показати IP 30 Вересня 2016 23:10
Шелест давно бабло робить в другій країні, так що про нього пора забути.
Кум Показати IP 30 Вересня 2016 23:51
Колектив зашугали,і заставили так проголосувати! Не вірте цим виборам! !це театр -шоу!
Лікар до Кум Показати IP 1 Жовтня 2016 06:34
коментар було видалено
Роман Головій Показати IP 1 Жовтня 2016 10:38
Вітаю Сергій Васильович!!! Нехай усе складається як найкраще....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus